Сімейство Fujitsu PRIMERGY

Головна Огляди Сімейство Fujitsu PRIMERGY
25.09.2018

Fujitsu пропонує оптимальний набір систем і рішень для гарантії максимальної продуктивності, ефективності та гнучкості роботи, забезпечуючи впевненість і надійність.

Асортимент систем Fujitsu

  • PRIMERGY — сервери на базі галузевих стандартів і архітектури x86, адаптованих відповідно до конкретних робочих завдань і потреб користувачів.
  • PRIMEQUEST — високонадійні, високопродуктивні сервери, побудовані на базі процесорів Intel Xeon, використовують технології відмовостійкості UNIX серверів.
  • Мейнфрейми BS2000 використовуються як центральні високопродуктивні системи, для обробки великої кількості даних, економічно підтримуючи велику кількість кінцевих користувачів і забезпечуючи постійну доступність.
  • Fujitsu SPARC — сервери максимальної надійності, використовують процесори RISC архітектури і працюють під керуванням ОС UNIX — Solaris.

Кожному типу робочого завдання потрібен спе­ціальний сервер. Сімейство Fujitsu PRIMERGY включає найширший у галузі набір систем на базі архітектури x86, а новітні моделі серверів PRIMERGY додатково розширюють можливості вибору. Універсальні сервери, оптимізовані для встановлення у стійку, забезпечують найкращі у своєму класі показники продуктивності й енергоефективності. Надійні підлогові системи вирізняються винятковою простотою та безшумністю роботи — більшість моделей можна встановити в серверну стійку за допомогою спеціального комплекту для модернізації. А системи з горизонтальним масштабуванням можуть використовуватися для високопродуктивних комп’ютерних обчислень, надання послуг хостингу і створення гіперконвергентних систем.

PRIMERGY TX

PRIMERGY TX — підлогові сервери, що підходять для філій компаній і віддалених офісів. А також для невеликих і середніх компаній. Вони виріз­няються винятковою надійністю й економічною ефективністю. Крім того, вони дуже прості в експлуатації, тому замовнику не знадобиться ціла команда IT-фахівців. Ці системи з низьким рівнем шуму — їх можна встановлювати в офісах або на робочому столі.

PRIMERGY RX

PRIMERGY RX — універсальні та масштабовані сервери, оптимізовані для встановлення в стійку, демонструють провідні показники ефективності та продуктивності роботи. Замовник може використовувати ці системи як основу своєї IT-інфраструктури та масштабувати їх відносно розвитку компанії. PRIMERGY RX можна застосувати як серверний кластер в центральному офісі та підключити його до систем у філіях компанії.

PRIMERGY CX

Горизонтально масштабовані системи PRIMERGY CX створені для таких завдань, як високопродуктивне обчислення та гіперконвергентне рішення. Для великого центру обробки даних PRIMERGY CX надасть максимальний обсяг обчислювальних ресурсів і забезпечить високу щільність їхнього розміщення, оптимізацію розсіювання тепла і нижчу вартість експлуатації.

Переваги вибору серверів Fujitsu

  • Найширший у галузі асортимент серверних систем.
  • Перевірена бізнесом якість — ретельне тестування.
  • Продуманий дизайн — Extended Cool-safe Advanced ThermalDesign і безгвинтове зняття компонентів.
  • Безкомпромісна продуктивність — сервери PRIMERGY встановлюють у своєму класі світові рекорди для всіх форм-факторів і платформ.
  • Сервери PRIMERGY проек­тують, розробляють, виробляють і тестують в Німеччині.
  • Надійність — сервери PRIMERGY навіть початкового рівня забезпечують доступність на рівні 99,997 %.
  • Недороге і просте адміністрування — сервери PRIMERGY підтримують технологію ServerView Suite.
  • Широкий асортимент рішень і сервісів — сервери PRIMERGY розроблено таким чином, щоб легко інтегруватися із СЗД та маршрутизаторами Fujitsu.

Мейнфрейми BS2000

Мейнфрейми BS2000 — це не просто сервери, а повна й автономна IT-інфраструктура для додатків, що забезпечують високонадійне і продуктивне рішення для центру обробки даних. У серії мейнфреймів BS2000 Fujitsu реалізувала всі сучасні вимоги до серверів цього типу. Це високопродуктивні відмовостійкі пристрої, що володіють підвищеними показниками ресурсів введення-виведення та кількості оперативної пам’яті. Ці сервери можуть використовуватися як компонент критично важливих систем і виконувати інтенсивну пакетну і транзакційну обробку даних будь-якої складності.

Основна перевага цих серверів, завдяки якій можна домогтися найвищої швидкості виконання будь-яких обчислень, зокрема тих, які потрібні у разі використання хмарних технологій або завдань віртуалізації, — це встановлене власне програмне забезпечення. Моделі серії BS2000 можуть використовуватися і на невеликих підприємствах, і у великих корпораціях із розгалуженою мережею філій і офісів. Сервер може бути налаштований під конкретні потреби замовника і включати тільки необхідні йому функції. Завдяки цьому можна створити високопродуктивний пристрій, який забезпечить стабільну роботу офісу і всіх співробітників, і разом з тим можна добре заощадити. Крім того, за потреби, сервери легко масштабуються.

Сервери серії SPARC

Серію SPARC розроблено спеціально для підтримки додатків, для яких необхідні обчислення високої складності та швидкості. Сервери архітектури SPARC працюють під керуванням високонадійної операційної системи Solaris. Вони — ідеальне поєднання високого рівня гарантування безпеки інформації та зручності керування. Ці сервери з успіхом забезпечують підтримку баз даних будь-яких розмірів. Усі сервери цієї лінійки чудово підходять для забезпечення завдань віртуалізації, підтримки хмарних технологій і додатків. Сервери легко масштабуються і підлаштовую­ться під потреби конкретного замовника. Найсучасніша модель Oracle Fujitsu SPARC M12-2S складається з блоків архітектури, так що можна підключати кілька серверних шасі Oracle Fujitsu SPARC M12-2S для формування гнучких масштабованих серверів. Унікальна бізнес-модель: можна замовити повністю завантажену систему, але заплатити тільки за використовувані ядра процесора. Підключивши щонайбільше 16 компонентів, можна створити єдину систему з понад 3000 потоків ЦП. Продуктивність із розрахунку на ядро центрального процесора — це суттєвий чинник ефективності обробки даних, тому процесор Fujitsu SPARC64 XII забезпечує найвищу у світі продуктивність кожного ядра для арифметичної обробки, розкриваючи весь потенціал критично важливих систем і баз даних без зростання складності.

Сервери Oracle Fujitsu SPARC оптимізовано для широкого переліку робочих навантажень баз даних, починаючи від критично важливих корпоративних бізнес-додатків і закінчуючи аналізом великих даних — як в ЦОД, так і в Oracle Cloud. Наприклад, Oracle Fujitsu SPARC M12 підтримує до 32 процесорів, 384 ядер і 32 ТБ пам’яті DDR4 з апаратним виконанням команд програмного коду для прискорення ключових функцій баз даних.

PRIMEQUEST

Fujitsu PRIMEQUEST — сервери, які об’єднують відкриті платформи (операційні системи Linux, процесорна архітектура x86) і технології забезпечення відмовостійкості рівня RISC архітектури. Сервери PRIMEQUEST випускаються тільки в Японії. Усі моделі мають цілісний дизайн без зовнішніх кабелів QPI, режим дублювання подачі живлення для двох надлишкових фаз, вдосконалений захист пам’яті і віддзеркалювання внутрішньої процесорної пам’яті, перевірку працездатності системи і запобігання відмовам (MCA), а також можливість усунення помилок PCIe в режимі реального часу. Усі системи комплектуються пакетом Fujitsu ServerView Suite — потужним інструментом, який забезпечує всі функції для безвідмовної, гнучкої й автоматизованої безперервної роботи серверів.

Найцікавіша модель PRIMEQUEST Mission Critical. Головною перевагою якої є можливість створення різних варіантів розділів — від програмного секціонування до створення повністю ізольованих фізичних розділів (PPAR). Фізичні розділи — кілька незалежних систем із загальним вводом-виводом, що функціонують на одній платформі — виняткова можливість для консолідації серверів. Фізичні розділи можна реконфігурувати без перезавантаження системи, і це унікальна особливість для систем x86. Якщо ресурсів одного апаратного розділу недостатньо, щоб впоратися з поточним навантаженням, йому виділяється додаткова пам’ять/процесорні потужності з іншого розділу. Процес відбувається без зупинки системи та її перезапуску. Можна зарезервувати System Board на випадок відмови або для розширення робочого розділу. При збільшенні навантаження можна встановити в робочу систему ще одну системну плату і додати їй ресурси відповідного розділу. Крім того, плату, у разі відмови, можна замінювати на продуктивні системи. Разом із PPAR існують розширені розділи (EPAR). З ними можна маніпулювати ресурсами гнучкіше — на рівні обчислювальних ядер і модулів пам’яті, що допомагає оптимізувати використання ресурсів системи — пам’яті та ЦП, або ізолювати відмови. А підбираючи необхідну кількість ядер, можна істотно заощадити на ліцензуванні ПЗ — наприклад, на дорогих ліцензіях СКБД Oracle.

Сервери PRIMEQUEST поєднують галузеві стандарти архітектури x86 з критично важливими функціями і підтримують стандартні ОС — RedHat і SuSE Linux або Windows Server, завдяки чому можна виключити витрати, пов’язані з рішеннями на базі UNIX (дороге навчання, складність у налаштуванні й обслуговуванні, високооплачуваний персонал).

Повний набір засобів виявлення та виправлення помилок, а також конструкція, що забезпечує високу готовність, гарантують максимальну тривалість безвідмовної роботи сервера PRIMEQUEST 2800E3/2400E3, а також можливість уникнути планових і непланових простоїв, що дуже важливо для безперервного бізнесу і критичного до зупинки виробництва. Обираючи PRIMEQUEST, компанії зможуть досягти нових рівнів продуктивності й отримати подвійну вигоду — зниження витрат на апаратне забезпечення та електроенергію порівняно із системами на базі пропрієтарних архітектур.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів