Переваги ETERNUS

Головна Огляди Переваги ETERNUS
26.09.2018

Fujitsu має найбільш повний портфель систем зберігання даних (СЗД). Використовуючи стратегію «бізнес-орієнтованих СЗД», Fujitsu розробляє і поставляє СЗД ETERNUS, що працюють на рівні блоків даних, пристроїв захисту даних ETERNUS CS, завдяки чому клієнти можуть гнучко керувати великими обсягами даних з меншими витратами, а також користуватися перевагами надзвичайно надійної архітектури та радикального спрощення робочих процесів.

Традиційні постачальники пропонують різноманітні розрізнені архітектури зберігання даних як для початкового чи середнього сегментів ринку, так і для сегмента класу high-end, а системи ETERNUS забезпечують уніфіковане керування зберіганням даних. Цей підхід до побудови архітектури вигідний для клієнтів і партнерів, тому що він скорочує витрати, пов’язані із забезпеченням росту бізнесу, спрощенням робочих процесів і підвищенням ступеня універсальності систем.

Друга базова складова стратегії універсального і безпечного зберігання даних Fujitsu — радикальне спрощення IT-інфраструктур, що забезпечують захист, включаючи кошти резервного копіювання та архівації даних. Спрощення досягається на основі підходу, реалізованого в продуктах ETERNUS CS, і передбачає створення пристроїв, застосування яких прискорює розгортання, спрощує робочі процеси і скорочує обсяг робіт з обслуговування рішень. Для традиційного резервування даних пропонуються системи ETERNUS LT на базі накопичувачів на магнітній стрічці. Центри розробки ETERNUS знаходяться в Мюнхені і Кавасакі, завдяки чому розробка інженерів отримала японські і німецькі риси: надійність, економічність, продуманість, простоту керування і величезний потенціал для розширення. Це єдиний виробник, який випускає СЗД будь-якого рівня складності виключно власної розробки.

Fujitsu ETERNUS LT

Доступні за вартістю системи Fujitsu ETERNUS LT на базі накопичувачів на магнітній стрічці надають широкі можливості масштабування і забезпечують високий рівень надійності. Одне з кращих рішень для резервного копіювання, що відповідає низці підвищених вимог до СЗД, включаючи можливості архівування для довгострокового зберігання, аварійного відновлення й автоматичного резервного копіювання для малих і середніх підприємств, робочих груп та філій IT-систем.

Системи ETERNUS LT пройшли сертифікацію для використання з провідним на ринку ПЗ для резервного копіювання та архівації. Високий ступінь автоматизації, прості механізми роботи і можливість дистанційного керування забезпечують можливість експлуата­ції системи без необхідності в підтримці IT-фахівців на місцях. Завдяки використанню підходу до розгортання, що передбачає поступове (відповідно до зростання бізнесу) збільшення IT-витрат на системи зберігання, замовники можуть обійтися без додаткових початкових внесків, зберігаючи гнучкість у виборі конфігурації систем.

Fujitsu ETERNUS CS

ETERNUS CS забезпечує інтелектуальний захист усіх резервних корпоративних даних. Це унікальне рішення зберігання даних підтримує функцію dual-target і таким чином використовує всі переваги магнітних дисків та стрічки, автономно зберігаючи резервні дані на різних носіях відповідно до встановлених політик. Завдяки високій продуктивності дисків ETERNUS CS максимально скорочує час резервного копіювання для того, щоб відповідати всім вимогам до часу аварійного відновлення для кожного критично важливого бізнес-середовища. Можливість використання магнітних стрічок у керуванні життєвим циклом інформації (ILM — Information Lifecycle Management) здійснює захист корпоративних даних відповідно до встановлених рівнів обслуговування. Потужна розподілена архітектура ETERNUS CS демонструє неперевершені можливості масштабування і виняткову здатність до відновлення для захисту від перебоїв у роботі ЦОД. Високий рівень надлишковості також дає змогу модернізувати систему, не перериваючи роботу, і забезпечує доступність даних будь-коли. Таким чином, гарантується безперервність ведення бізнесу для ЦОД будь-якого рівня.

Fujitsu ETERNUS AF

Найшвидші у світі сервери і мережеві підключення не можуть забезпечити ефективність роботи, якщо швидкість читання або запису даних у СЗД низька. Робота з базами даних, проведення аналізу даних, використання онлайн-додатків, доступ до яких необхідно забезпечити відразу багатьом користувачам, а також підтримка віртуалізованих серверних середовищ або середовищ віртуальних робочих місць — для вирішення всіх цих завдань необхідною умовою є висока продуктивність усієї системи, включаючи СЗД. В іншому випадку СЗД може швидко стати «вузьким місцем», що обмежує продуктивність усієї системи. СЗД Fujitsu ETERNUS AF забезпечує всі переваги флеш-масиву і підтримку всіх додатків першого рівня. Надмалий час відгуку, що гарантує рекордну продуктивність, функції віддзеркалення і перемикання на резервну систему при виникненні несправностей, вибіркове використання можливостей дедуплікації і стиснення, а також легке налаштування автоматичної функції «якість обслуговування», завдяки якій скорочується обсяг операцій адміністрування. Ця система зберігання сприяє перетворенню ЦОД і зменшує витрати грошей, часу і залучення співробітників.

Fujitsu ETERNUS DX

Завдяки поєднанню високопродуктивної архітектури та автоматизованого регулювання якості обслуговування системи ETERNUS DX, які пропонує компанія Fujitsu, забезпе­чується відповідність параметрів зберігання даних бізнес-потребам, що підвищує коефіцієнт використання систем, збільшує можливості їх консолідації і прискорює окупність інвестицій. Коли одні компанії поглинають інші, в арсеналі покупців портфель СЗД формується із систем абсолютно різних розробників, які використовують різні засоби керування, реплікації, пропрієтарні технології. Об’єднує такі продукти тільки шильдик виробника. Зовсім інша ситуація з ETERNUS. Усі системи розроблено та виготовлено одним виробником, і в них використовується єдиний засіб керування і можливість синхронних та асинхронних реплікацій за FC або iSCSI. Передавання даних між масивами, миттєвими знімками, клонами даних, логічними томами у всьому сегменті, починаючи від DX100S4 і закінчуючи hi-end. Підтримуються різноспрямоване і каскадне передавання даних. І навіть якщо у замовника працює попередня серія ETERNUS, уже знята з виробництва, то вони також сумісні. Реплікація здійснюється через ті самі порти, через які здійснюється доступ до хостів.

Fujitsu ETERNUS DX S4

Оголошене в червні поточного року оновлене покоління ETERNUS DX S4 побудоване на новій високопродуктивній архітектурі та забезпечує уніфікований доступ за протоколами Fiber Channel, iSCSI і CIFS/NFS. У нового покоління — продуктивніші процесори, більший об’єм кеш-пам’яті та більша кількість інтерфейсів портів для front-end підключень. Гібридними називають системи, з якими замовнику не потрібно більше дбати про підбір кількох платформ з блоковим і файловим доступом до даних — ETERNUS зможе закрити всі потреби у єдиний пул. У цих СЗД використовується операційна система жорсткого реального часу VxWorks: займає мало місця в оперативній пам’яті і для даних використовується практично весь зазначений обсяг кеш-пам’яті, у той час як у конкурентів використовуються Windows і Linux версії як ОС, з’їдається значний обсяг оперативної пам’яті, використовуваної як кеш.

Fujitsu ETERNUS DX200S4

Особливе місце в лінійці ETERNUS займає DX200S4. По-перше, можливість задавати пріоритети, змінюючи їх «на ходу» — просто встановивши час відгуку і пріоритет для конкретних фізичних томів, а все інше зробить ETERNUS (виділить партиції кеш-пам’яті тощо). По-друге, під час роботи масиву відбувається збір даних про продуктивність. Якщо адміністратор задає необхідні параметри продуктивності того чи іншого набору томів, то система в автоматичному режимі може переналаштуватися. Системи DX200S4 володіють вбудованою системою Auto-Tiering (багаторівневим автоматизованим зберіганням) і QoS (автоматичним керуванням якістю обслуговування). По-третє, можливий апгрейд на старшу модель (DX500), і це досягається тільки заміною контролерів на нові. Ця модель підтримує весь функціонал midrage систем, при цьому залишається в низькому ціновому сегменті.

Корисні функціонали, розроблені Fujitsu, — це можливість у 5-10 разів скоротити час відновлення масиву (Fast Recovery), тим самим додаючи в список дисків, що підходять для критично важливих додатків, місткі NL-SAS, а також налаштування екорежиму, завдяки чому, наприклад, відключається жорсткий диск після восьми годин простою (Eco Mode).

Вельми важливо для партнерів, що ERC — не тільки дистриб’ютор Fujitsu, але й авторизований сервісний центр продукції цієї компанії. Унікальна особливість ERC як дистриб’ютора Fujitsu в тому, що всі проекти забезпечуються комплектом ЗІП на локальному складі.

 

Гаряча лінія: 0 800 500 680

Тел.: (44) 230 34 84; 390 55 12

www.fujitsu.com/ua/support

www.erc.ua/service/

fujitsu.erc.ua/service-centers

techsupport.ru@ts.fujitsu.com

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів