Зміна уявлень, або «Переворот свідомості» про модель споживання ІТ-ресурсів

Головна Огляди Зміна уявлень, або «Переворот свідомості» про модель споживання ІТ-ресурсів
28.09.2018

Переваги розгортання ІТ-ресурсів у загальнодоступній хмарі та локальному середовищі підприємства часто порівнюють, наводячи аргументи «за» і «проти» кожного з цих підходів.

У результаті багато під­приємств перейшли на гібридні ІТ і користуються перевагами обох методів. Однак слід зазначити, що домогтися оптимального поєднання ресурсів у гібридному ІТ-середовищі не так вже й легко.

Як і раніше, велику частину ІТ-ресурсів спрямовують на виконання повсякденних операцій, що зі свого боку майже не залишає можливостей для інновацій. Що ж потрібно робити, для того щоб знизити робоче навантаження на ІТ-ресурси?

Орієнтована на результат модель

HPE GreenLake – це пакет спеціально підібраних рішень, які допомагають ефективно використовувати власні IT-ресурси: обладнання, програмне забезпечення та досвід фахівців підприємства.

HPE GreenLake – це нова модель споживання ІТ з оплатою за фактом використання, яка повністю змінює уявлення користувачів про керування ІТ-ресурсами. Вона дає можливість зосередитися на досягненні результату та значно спрощує ІТ-інфраструктуру, що також вивільняє ресурси.

Позитивним моментом є те, що вона забезпечує максимальні переваги під час використання як загальнодоступних хмарних, так і локальних ІТ-ресурсів, і тому не змушує йти на компроміс.

Незалежно від того, використовує підприємство локальне чи хмарне середовище, компанія HPE допоможе обмежити споживання тільки дійсно необхідних ресурсів, звільнить від складних недиференційованих завдань і реалізує дотримання найефективніших рекомендацій під час використання хмарних рішень.

Незважаючи на те, яке середовище використовує компанія – AWS, Microsoft Azure або Azure Stack, Hewlett Packard Enterprise надає необхідні послуги, такі як постійний контроль витрат і безперервне дотримання нормативних вимог для керування хмарою, а також контроль використання, витрат, продуктивності, безпеки, дотримання нормативних вимог і доступу.

Оплату здійснюють просто – за фактом використання з урахуванням конкретного рішення й особливостей підприємства.

Переваги, порівняно з традиційними моделями

Клієнти, що прийняли цю пропозицію, можуть прискорити повернення інвестицій, привести витрати на IT у відповідність до бізнес-пріоритетів, спростити IT-операції та підвищити ефективність контролю. Аби отримати повне уявлення про переваги нової моделі, корисним буде дізнатися, чим вона відрізняється від інших моделей.

HPE GreenLake – це… HPE GreenLake – це не…
Гнучка модель на основі споживання, яка прискорює виведення продукції на ринок і органічно розвивається відповідно до зміни потреб підприємства. Вона допоможе уникнути надмірного використання ресурсів. Придбання фіксованої кількості IT-ресурсів, пов’язане зі значними витратами та тривалими циклами закупівлі, проектування та створення.
Рішення з оплатою за мірою використання, для якого встановлено простий, орієнтований на результат показник. Об’єкт оренди із фіксованою ставкою та призначеними планами сплати.
Рішення, яким керують за користувача, однак контроль над яким користувач зберігає. При цьому не буде ані простоїв, ані переведення співробітників. Послуга стороннього постачальника, що потребує категоричного рішення та така, що позбавляє можливості контролю.
Послуга, що знімає навантаження з IT-відділу завдяки простому підходу. Рішення подібне до пристрою і тому так само трудомістке для IT-відділу.
Рішення, що забезпечує всі переваги загальнодоступної хмари, такі як легкість, масштабованість, оплата за фактом використання і при цьому – безпека та контроль на рівні локальних IT-ресурсів. Крім того, підвищується надійність послуг, що необхідні підприємству. Загальнодоступна хмара, яка не гарантує керування та безпеки того рівня, що й локальні IT-ресурси, де доступними є лише фіксовані та базові послуги, а застосунки повинні бути реорганізовані для хмарної архітектури.

Портфель рішень HPE GreenLake

Готові рішення з оплатою за фактом використання та широкі можливості вибору технологій:

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів