Find IT Network Manager. Проактивне керування SMB-інфраструктурою

Головна Огляди Find IT Network Manager. Проактивне керування SMB-інфраструктурою
02.10.2018

Cisco – світовий лідер з виробництва систем для налагодження мереж передавання даних. Наразі Cisco пропонує нове рішення – Find IT Network Manager. Новітню розробку призначено для того, щоб керувати мережею на базі продуктової лінійки Cisco Small Business. До цієї серії входять маршрутизатори, комутатори та точки доступу.

Успішне функціонування сучасного підприємства потребує постійного підвищення результативності бізнес-процесів. Для цього його слід забезпечити ефективними інструментами. Парадигму цього програмного забезпечення повністю сформовано на основі активного керування мережею в цілому, а не в почерговому налаштуванні пристроїв через локальний веб-інтерфейс.

Виявлення пристроїв

Find IT Network Manager легко інтегрується з веб-браузером, і усі пристрої додаються автоматично за допомогою протоколу Cisco Discovery Protocol (CDP). Після їх виявлення на екрані вибудовується топологія з усіх пристроїв Cisco SB.

Моніторинг

Панель моніторингу є повністю налаштовуваною. Її можна налаштувати для відстеження критичної для компанії інформації щодо стану мережі, яка може включати в себе загальні відомості про трафік, стан бездротової мережі, кількість активних користувачів та завантаження процесора на окремих пристроях.

Повідомлення

За допомогою Find IT Network Manager можна отримувати повідомлення про критично важливі події у мережі, що пов’язані з усією мережею в цілому, а також з окремими пристроями. Ця функція істотно скоротить час між визначенням проблеми і її розв’язанням. Ще з корисного – наявність автоматичного повідомлення щодо оновлень прошивки та подальше їх встановлення.

Конфігурація

Завдяки Find IT Network Manager забезпечується єдиний інтерфейс для налаштування мережевих пристроїв. Конфігурація системної інформації, бездротових мереж, віртуальних мереж, а також комутації Ethernet.

Звіти

Докладні звіти у повному обсязі розкривають інформацію щодо життєвих циклів мережевих при­строїв, включаючи дані про стан обслуговування та гарантію, а також відомості про завершення підтримки.

Усунення проблем

Network Show Tech є архівом діагностичної інформації для мережі, доступ до якої можна легко надавати співробітникам служби технічної підтримки.

Налаштування

Налаштування Find IT Network Manager є досить легким. Для цього потрібно завантажити віртуальний образ Find IT Manager, який є основою рішення, і розгорнути на сервері. Крім того, у кожній філії компанії встановлюють так званий Find IT Probe, основним завданням якого є виявлення пристроїв і додавання до топології Find IT Network Manager. Усе програмне забезпечення є абсолютно безкоштовним. Плату стягують у разі придбання відповідної ліцензії для покриття необхідної кількості пристроїв. Однак перші десять комутаторів, маршрутизаторів та точок доступу можна підключати безкоштовно.

Висновки

Відтепер у мережевого адміністратора на екрані монітору відображено топології кількох філій компанії, між якими він може переключатися лише у два натискання клавіші й легко віддалено керувати. Конфігурацію виконують простим натисканням на іконку мережевого пристрою, який відображається у топології. Це значно спрощує роботу будь-якого співробітника, який обслуговує мережеву інфраструктуру. Cisco Systems, як лідер на ринку корпоративних рішень, не забуває про цей сегмент бізнесу, випускаючи та розвиваючи подібні рішення.

 

У разі потреби налаштування демо або будь-яких інших запитань не соромтеся звертатися на нашу почтову скриньку cisco@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів