UHD-телевізори 2018 року: зображення, що оживають

Головна Огляди UHD-телевізори 2018 року: зображення, що оживають
25.10.2018

Нещодавно українським користувачам анонсовано оновлені UHD-телевізори LG Electronics 2018 року. Чіткість і реалістичність картинки, яку відтворюють нові UHD-моделі, дарують надзвичайні враження від перегляду і ніби занурюють глядача у вир подій, що відбуваються на екрані.

У 2018 році LG покращила точність відображення колірних відтінків за допомогою технології True Color Accuracy, яка дасть змогу отримати ширшу градацію кольорів і відтінків. Завдяки IPS-матриці 4K можна відтворити реалістичні та природні кольори практично під будь-яким кутом огляду, що гарантує комфортний перегляд телевізора з будь-якої позиції. Крім того, моделі 2018 року підтримують алгоритм локального затемнення, який уможливить керування підсвічуванням кожного блоку пікселів окремо, що значно підвищує контрастність і покращує деталізацію зображень. Результат такого локального затемнення — більш точне передавання кольорів, насиченіший темний фон на екрані.

Також серед нових технологій — підтримка 4K Active HDR — відтворення преміального контенту в таких форматах HDR, як HDR10 Pro та HLG. Завдяки 4K Active HDR можна генерувати динамічні метадані для кожної сцени окремо, тим самим покращуючи якість зображення. Також нові UHD-телевізори LG мають технологію 4К Upscaler, що масштабує роздільну здатність оригінального контенту для покращення його якості під час програвання файлів низької роздільної здатності із зовнішніх носіїв.

Часто гул на задньому фоні заважає під час перегляду новин, спортивних змагань або динамічних сцен у фільмах. Щоб заглушити ці шуми та посилити чіткість звучання голосу акторів або телеведучих, нові UHD-телевізори LG оснащено функцією Clear Voice III, завдяки якій чітко відтворюється будь-яка інтонація для насолоди якісним звуком. Крім того, нові телевізори підтримують функції ULTRA Surround та Magic Sound Tuning. ULTRA Surround використовує спеціальний алгоритм для перетворення двоканального звуку на об’ємне 7-канальне звучання. Це дає можливість отримати максимальне задоволення від перегляду 4К-фільмів високої якості. А Magic Sound Tuning аналізує місце знаходження телевізора (звідки відбувається перегляд) й автоматично робить звук чистішим і збалансованішим. Налаштування можна робити за допомогою мікрофона, вбудованого у пульт дистанційного керування Magic Remote.

Усі моделі UHD-телевізорів 2018 року працюють на Smart TV-платформі LG WebOs та підтримують ексклюзивний сервіс онлайн-телебачення LG ПЛЮС КАНАЛИ (спільний проект LG та MEGOGO). Для активації сервісу необхідно запустити додаток LG ПЛЮС КАНАЛИ. Користувачі отримують доступ до понад 190 українських і зарубіжних каналів, а також до 10 фільмових інтерактивних каналів без передплати сервісу. Також додаток автоматично ввімкне канал, що переглядали останнім. Понад третина каналів транслюється в якості HD/FHD. Одна з переваг сервісу — можливість створити архів для перегляду. Протягом 14 днів користувач може зайти до ТВ-архіву та переглянути програму або футбольний матч, який пропустив.

Висока якість зображення, відтворення природних кольорів, оптимальне звучання у будь-якому приміщенні, швидка та зручна смарт-платформа, а ще стильний дизайн — ось головні переваги нових UHD-телевізорів LG 2018 року. Моделі мають тонкий корпус і металеву підставку у формі півмісяця, що гарантує стійкість під час встановлення та завдяки якій телевізор займає мінімум місця.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів