Коли створюєте кулінарні шедеври у такому посуді, більше не потрібно багато олії. Готові страви будуть соковитими, а аромат — насиченим. Спеціальне рифлене дно імітує решітку справжнього гриля і продукти не повністю прилягають до нього, таким чином їжа водночас і готується на пару, і підсмажується.
Для приготування м’ясних страв краще використовувати чавунну сковорідку гриль. Чавун має високу теплопровідність, тому дно і борти нагріваються рівномірно. А найголовніше — вона не деформується і стійка до зовнішніх пошкоджень. Крім того, її легко мити.
Сковороди з чавуну
LT1063
- Витримує дію високої температури до 280 °C
- Підходить для всіх видів плит, в тому числі індукційних
- Можна використовувати в духовій шафі, попередньо від’єднавши ручку
- Матеріал: чавун емальований
- Матеріал ручки: дерево
- Розмір: 24 × 24 см
- Колір: чорний
- Зручний носик для зливання олії
LT1064
- Витримує дію високої температури до 280 °C
- Підходить для всіх видів плит, зокрема індукційних
- Матеріал: чавун емальований
- Матеріал ручки: чавун
- Розмір: 23,5 × 23,5 см
- Колір: кремовий
- Зручний носик для зливання олії
LT1065
- Витримує дію високої температури до 280°C
- Підходить для всіх видів плит, в тому числі індукційних
- Можна використовувати в духовій шафі, попередньо від’єднавши ручку
- Матеріал: чавун емальований
- Матеріал ручки: дерево
- Розмір: 23,5 × 23,5 см
- Колір: чорний
Млинки для солі та перцю
LT7030
- Функція регулювання ступеня помелу
- Завдяки прозорості можна побачити рівень заповнення чаш
- Матеріал: нержавіюча сталь, пластик
- Розмір: висота 19 см, діаметр 6 см
- Колір: сірий
- Кількість чаш: 2
- Подрібнювальний механізм: кераміка
LT7011
- Функція регулювання ступеня помелу
- Працює від шести батарейок типу ААА
- Матеріал: нержавіюча сталь, пластик, акрил
- Діаметр: 6 см
- Колір: білий
- Кількість чаш: 1
- Подрібнювальний механізм: кераміка
LT7013
- Функція регулювання ступеня помелу
- Завдяки прозорості можна побачити рівень заповнення чаш
- Матеріал: нержавіюча сталь, акрил
- Розмір: висота 18,5 см, діаметр 4,4 см
- Колір: сірий
- Кількість чаш: 2
- Подрібнювальний механізм: кераміка
Готуємо стейк разом із Lamart
- Шматок м’яса (Рібай/Стріплойн) залиште на обробній дошці до досягнення кімнатної температури.
- Посоліть і посипте спеціями з обох боків. Для ще духмянішого аромату для подрібнення спецій і солі використовуйте млинок (Lamart LT 7013/LT7030/LT7011).
- Змажте стейк невеликою кількістю оливкової олії.
- Добре розігрійте сковорідку гриль із чавуну Lamart LT1063/LT1064/LT1065 за найвищої температури (5-7 хв).
- Смажте м’ясо з усіх боків і з торців по 1,5 хв.
- Приготування нетовстого шматка стейку можна закінчити на сковороді.
- Продовжити готувати товстий шматок необхідно в духовці.
- Перекладіть м’ясо на деко для випікання Lamart LT3046.
- Закінчуйте приготування м’яса в попередньо розігрітій до 180 °C духовій шафі (приблизно 10 хв. до готовності Medium).
- Перекладіть м’ясо на дошку. Покладіть зверху розмарин і залиште м’ясо «відпочити».