Задоволення у кожній чашці Miele

Головна Огляди Задоволення у кожній чашці Miele
28.11.2018

Три серії кавомашин для дому, офісу, вільного простору, бібліотеки, готелю.

Серія СМ5

Кавомашини цієї серії мають фірмові дизайн і технології, програмовані профілі та можуть приготувати 10 напоїв на вибір. Машинами легко користуватися завдяки автоматичним програмам та зрозумілому інтерфейсу. Однією з вагомих переваг моделей цієї серії є функція OneTouch for Two, завдяки чому можна готувати два напої одночасно і не чекати в черзі біля кавомашини. Заварний механізм можна знімати та мити, що гарантує як бездоганну гігієнічність та довговічність системи, так і насолоду смачною кавою.

Місткість контейнера для зерен — 200 г. Місткість ємності для води — 1,3 л.

Серія СМ6

Відтепер кавомашина може використовувати як зернову, так і мелену каву. Об’єм контейнера для кави становить 300 мл. У моделей серії СМ6 наявні базові функції, такі як: налаштування індивідуаль­них параметрів, функція OneTouch for Two, приготування 10 напоїв на вибір, сенсорний чотирирядковий дисплей і достатньо зрозумілий інтерфейс.

Об’єм контейнера для води — 1,8 л, що більше, ніж у попередній серії.

У комплекті до кавомашини йде термос, а для справж­ніх гурманів розробники додали функцію попереднього нагрівання чашок.

Серія СМ7

Вдосконалені кавомашини можуть побавити 20-ма різноманітними напоями, які приготують одним натисканням кнопки, а технологія AromaticSystem забезпечить насичений аромат кави. Наявні функція OneTouch for Two і програмування профілів користувачів. Окрім різноманіття напоїв, користувач може засипати у ємність для зерен до трьох різних сортів кави одночасно, а потім обирати будь-який за бажанням, що зручно, коли користувачі надають перевагу різним сортам кави.

Для тривалішого використання без «дозаправки» об’єм ємності для води збільшено до 2,2 л.

Ще одна нова функція — «Кава у кавник»: якщо завітали гості, кавомашина приготує до восьми порцій кави одну за одною в кавник.

Крім того, моделі серії CM7 позбавлять від стом­люючої процедури очищення від накипу завдяки запатентованій автоматичній системі видалення накипу AutoDescale. Принцип її дії простий: на задній панелі приладу розміщується спеціальний картридж, з якого дозується натуральна яблучна кислота.

Щодня у встановлений час починається процес очищення. Ця процедура перешкоджає постійному утворенню накипу і надлишкової кількості агресивних хімічних речовин. Одного картриджа вистачає в середньому на рік; процедура його заміни неймовірно проста.

Є функція DoubleShot, завдяки якій можна приготувати подвійну порцію напою для екстремальної насолоди. Кавомашини зручні у використанні, адже очищуються автоматично та мають знімні пластикові деталі, придатні для миття в посудомийній машині.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів