«Є речі, які варті того, аби зберігати їм вірність. Наприклад, кава», – так вважав англійський письменник Джон Голсуорсі. Дійсно, люди діляться на тих, хто не уявляє свого життя без кави, і всіх інших. Ранковий ритуал пробудження для першої категорії немислимий без аромату свіжозвареного напою.
Серед апаратів для приготування кави найдешевшими та найпростішими приладами є гейзерні кавоварки. Перша гейзерна кавоварка була запатентована у 1933 році італійським підприємцем Альфонсо Біалетті. І до сьогодні вони займають одну з позицій лідера серед ручних кавоварок у всьому світі. На перший погляд може здатися, що це звичайний чайник. Однак гейзерні кавоварки – це ідеальний варіант для тих, хто віддає перевагу смачній каві «без гущі» з насиченим смаком і неповторним ароматом, звареній власноруч.
Щоб приготувати напій, потрібно налити у нижній об’єм воду, а середнє відділення заповнити меленою кавою. Коли вода закипить, пара підніметься вгору, пройде через шар кави і заповнить верхній об’єм готовим напоєм. Прилади працюють від електромережі або їх нагрівають на плиті.
Переваги гейзерних кавоварок
Обираючи гейзерну кавоварку, слід звернути увагу на:
Усім, хто любить еспресо, у пригоді стануть гейзерні кавоварки Pensofal чорного та сріблястого кольорів, місткістю 105 – 210 мл (3 – 6 порцій кави відповідно), які мають термостійку ручку, а їхній корпус виготовлено з матеріалу, що перешкоджає утворенню накипу.
PEN8406
Знімний фільтр полегшить щоденний догляд за пристроєм, а подвійне дно з нержавіючої сталі збереже температуру напою.
PEN8421
Надійний пристрій зі знімним фільтром даруватиме насичений аромат і неперевершений смак улюбленої кави щодня.