Tenda Nova MW3 за стабільний сигнал у вашому будинку!

Головна Огляди Tenda Nova MW3 за стабільний сигнал у вашому будинку!
10.12.2018

Якщо ви втомились від нестабільного сигналу доступу до мережі Інтернет у вашому домі, якщо ви втомились бігати по будинку та шукати саме «те місце», де сигнал ловить найкраще та, якщо вас взагалі не влаштовує, якість сигналу по будинку – рішення є. І воно точно не позбавить ваш будинок краси та дизайну і не буде «захламлювати» його дротами та величезними антенами, адже компанія Tenda вже створила для вас є зовсім просте і дизайнерське рішення від компанії Tenda. Отож, зустрічайте Wi-Fi Mesh система Tenda Nova MW3!

Технічні характеристики:

Виробник: Tenda

Інтерфейс підключення до Інтернет: (WAN) Fast Ethernet

Кількість локальних портів: 2xFast Ethernet

Мережеві стандарти Wi-Fi: 802.11ac / n / a, 802.11b / g / n

Частота роботи Wi-Fi: 2,4 ГГц / 5 ГГц

Швидкість Wi-Fi: 1167 Мбіт / с

Тип антени: внутрішня

Кількість антен: 2

Коефіцієнт підсилення антени: 3 дБ

Підтримка роботи в двох діапазонах (подвійний діапазон): так

Підтримка: MIMO MU-MIMO

Wi-Fi Mesh система Tenda Nova MW3

MW3 з технологією mesh дозволить забезпечити безшовним Wi-Fi покриттям кожен куточок великого будинку (до 300 м2), прибираючи "сліпі" зони. Завдяки технології MU-MIMO, MW3 здатен підтримувати більше бездротових Wi-Fi пристроїв, а інтелектуальна функція QoS (автоматична пріоритизація трафіку) розумно розподілить пропускну здатність для забезпечення плавної потокової передачі, ігор, завантаження і безперервного відеочату одночасно.

Wi-Fi Mesh система

Трохи слів про саму систему Mesh та її особливості. Mesh система складається з модулів. Кожен модуль (окремий пристрій), це як звичайний роутер. Всі модулі в Mesh системах однакові і рівні між собою. Тут немає головного пристрою, до якого підключаються додаткові модулі (як роутер і репітери, наприклад). І основна фішка в тому, що ці модулі (в рамках однієї системи) можуть дуже швидко з'єднуватися між собою по бездротовій мережі і роздавати Wi-Fi на великі ділянки. Ми можемо поставити один модуль і його робота, в принципі, нічим не буде відрізнятися від роботи звичайного Wi-Fi роутера, але якщо нам необхідно, ми можемо придбати ще один такий самий модуль, підключити його в мережу, і буквально за 30 секунд вони з'єднаються між собою та почнуть працювати в парі.

Хочу окремо виділити основні фішки і переваги цих пристроїв і технології Wi-Fi Mesh:

  • Великий радіус дії Wi-Fi мережі.
  • Безшовний Wi-Fi.
  • Висока швидкість Wi-Fi мережі і стабільне з'єднання.

Переваги Nova MW3

Nova MW3 створює єдину мережу з одним ім'ям SSID та паролем, тому можна спілкуватися з друзями, колегами, близькими та рідними онлайн при переміщенні з однієї точки в іншу без втрати зв'язку.

Nova MW3 забезпечить стабільне покриття для всього будинку, а сумарна двохдіапазона пропускна здатність 1200 Мбіт/с і пріоритетне підключення до мережі 5 ГГц дозволяють насолоджуватися плавним 4K відео.

Додаткові функції

Також вас приємно здивують такі додаткові  функції, як:

•        батьківський контроль (дозволяє батькам контролювати та планувати доступ в Інтернет для дітей та їх пристроїв. Так, певним пристроям можна виділяти обмежений час доступу до мережі, після чого підключення буде перервано.)

•        гостьова мережа (дозволяє налаштовувати параметри доступу для "сторонніх" пристроїв. Наприклад, можна обмежити доступ до мережі однією годиною роботи і т.д.)

•        оновлення прошивки online

•        скидання до заводських налаштувань

А ще, може замінити маршрутизатор (якщо не потрібно багато LAN-портів або USB-порт), адже на ньому є 2 Ethernet порти на кожен блок WAN і LAN.

Дизайн

Поціновувачі дизайну та стилю, точно оцінять компактні розміри куба 90 / 90 / 90 мм та дизайн верхньої кришки, що роблять його об’єктом дизайну, а не звичайним маршрутизатором зі «стирчатими» антенами, адже вони сховані всередині куба.

Розмір грані одного такого кубика складає 9 см, із вагою усього лише 200 гр. Виглядає блок дуже стильно і мінімалістично. Рівні сторони зі злегка скошеними кутами контрастують із ефектною полігональної верхньою частиною. Кожен із блоків відмінно вписується в загальний дизайн інтер'єру і гармонійно його доповнює.

Сам корпус зроблений із білого матового пластика, а на передній частині блоку можна знайти напис Nova і невеликий світлодіод, який вказує на поточний стан пристрою. Наприклад, якщо вогник блимає, то це означає, що блок знаходиться в процесі підключення; якщо індикатор горить червоним кольором - підключення відсутнє, зеленим - з'єднання встановлене.

Комплектація

Tenda Nova MW3 представлений на ринку в двох варіантах: з двома блоками і трьома. На огляд нам дістався варіант з трьома блоками. У коробці можна знайти обережно упаковані пристрої, три мережевих адаптера, патч-корд і документацію. Інструкція доступна українською та російською мовами, тому проблем з установкою і налаштуванням Nova MW3 виникнути не повинно.

Підключення і налаштування

Бездротова Wi-Fi Mesh система Tenda Nova MW3 проста в установці і налаштуванні. Блоки MW3 попередньо налаштовані - це дозволить вам із легкістю перейти до використання mesh WiFi мережі професійного рівня, а за допомогою додатку Tenda управління та підключення здійснюється з телефону ще простіше.

Висновок

Із стильною Wi-Fi Mesh системою Tenda Nova MW3 ви зможете без проблем користуватись доступом до мережі Інтернет із будь-якого гаджету, при цьому вам не доведеться особливо не морочитись із процесом підключення. Отже, якщо ви хочете забезпечити собі чудовий сигнал Wi-Fi по всій площі будинка (до 300 м2) - кращої системи, ніж Wi-Fi Mesh система Tenda Nova MW3, навряд чи знайдеш!

Товари з публікації
код товару: MW3-KIT-3
немає в наявності
Tenda Nova MW3 - це дводіапазона Wi-Fi Mesh система, призначена для побудови єдиної Wi-Fi мережі на площі до 300 м2 і забезпечує швидкість передачі даних до 1200 Мбіт/с. Ви отримуєте відмінне Wi-Fi покриття і швидке, стабільне підключення до Інтернет. Комплект з двох пристроїв (блоків) покриває Wi-Fi мережею площа до 200 м2, з трьох блоків - до 300 м2. Завдяки використанню протоколів безшовного роумінгу (802.11v і 802.11r), MW3 підтримує в мережі автоматичну оптимізацію і маршрутизацію, дозволяючи повною мірою використовувати переваги більш стабільною і гнучкою бездротової мережі.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів