Огляд TP-Link Neffos C5s: раціональне оновлення C5a або 4G та Android 7.0 у дуже доступному смартфоні

Головна Огляди Огляд TP-Link Neffos C5s: раціональне оновлення C5a або 4G та Android 7.0 у дуже доступному смартфоні
16.01.2019

Майже рік тому у нас на огляді був найбюджетніший смартфон лінійки Neffos C5a. Але час плине, технології розвиваються, тому TP-Link оновив свою модель, випустивши C5s із новим процесором, підтримкою 4G, модулем Bluetooth 4.2 практично за ті ж самі кошти. Подивимось детальніше на смартфон у нашому огляді.

Особливості:

  • 5” дисплей FWVGA TN, 854 × 480
  • 4G LTE
  • ОС Android 7.0
  • дві камери (5 і 2 МП)
  • Bluetooth 4.2

Комплект поставки

Neffos C5s постачається у простій та водночас стильній біло-фіолетовій коробці.

Комплект поставки включає сам смартфон, адаптер живлення, кабель USB/Micro USB і набір супровідної документації.

Із нового – прозорий силіконовий чохол та захисне скло – дуже приємний бонус, адже не доведеться додатково шукати захисні аксесуари.

Ергономіка і зовнішній вигляд

Зовнішній вигляд Neffos C5s дуже нагадує свого попередника. Смартфон у бюджетному пластиковому корпусі із досить чітко вираженими бічними гранями.

Це одразу відчувається, коли береш його у руки. Тому якщо ви не прихильник заокруглених смартфонів, які так і норовлять вислизнути з рук, то цей гаджет для вас.

На передній панелі зверху з’явився напис «Neffos», а все інше (індикатори, спалах фронталки, сенсорні кнопки під екраном) залишились на місці.

На задній знімній кришці все залишилось незмінним окрім модулю камери, який тепер виконаний у більш сучасному дизайні та трохи виступає над поверхнею корпуса.

Розташування функціональних елементів має такий вигляд: на правій грані - клавіші живлення і гучності. Зверху - аудіорознім, він зміщений дещо вправо.

На нижній грані – рознім micro USB. Біля нього розташувався розмовний динамік.

Дисплей

Neffos C5s оснащений 5-дюймовим дисплеєм – як на мене – найоптимальніший варіант, не занадто великий і достатній для комфортного серфінгу в мережі та перегляду відео.

Про бюджетність пристрою нагадує роздільна здатність (яка становить 854х480 пікселів), а також FWVGA TN матриця. Традиційно для екрану такого типу кольори не надто насичені, деталізація також не найкраща. Але спеціальна програма для налаштування екрану – MiraVision досить добре покращує картинку, збільшуючи яскравість та динамічну контрасність.

Продуктивність

Neffos C5s це підходящий смартфон для того, кому потрібна не ігрова потужність, а пристрій для дзвінків, серфінгу в мережі, месендшжерів.

В ньому встановлений 4-ядерний процесора MediaTek MT6737 з частотою роботи 1,1 ГГц і графічний процесор Mali-T720 MP1 550 МГц. Обсяг оперативної пам’яті 1 ГБ. Вбудована пам'ять Neffos C5s обмежується 8 ГБ. При цьому є можливість встановлення додаткової картки пам’яті до 32 ГБ.

Neffos C5A працює під керуванням ОС Android 7.0. Інтерфейс у смартфона максимально лаконічний, працює швидко і плавно. Загалом смартфон справляється з декількома відкритими програмами.

Невибагливому користувачу цілком вистачить такого апарату для щоденних завдань: браузингу, пошти, дзвінків, месенджерів. Смартфон не призначений для містких ігор, але забезпечить пристойну продуктивність щоденних завдань.

Щодо автономності, місткість акумулятора залишилась такою ж, як і у попередньої моделі – 234 0 мАг, чого цілком достатньо для 1 доби помірного користування.

Комунікації, мультимедіа

Співбесідника добре чути, проблем із динаміком чи гучністю за час тестування не спостерігалось. Бездротові модулі працюють добре, музика і відео програються на задовільному рівні.

Камера

Смартфон оснащений 5-Мп основною камерою з автофокусом. Камера спрацьовує швидко, колірна передача близька до реальності. Для 5 мегапікселів деталізація досить непогана.

Звичайно, макрозйомка не відмінна, але передача дрібних деталей приємно здивувала як для бюджетника. Крім цього, камера знімає відео у форматі 1280х720 пікселів.

Роздільна здатність фронтального фотомодуля – 2 Мп. Вражаюче селфі зробити на смартфон навряд чи вийде, а от для відеодзвінків – цілком вистачить.

Для кого?

TP-Link Neffos С5s, як і свій попередник, чудово підходить у якості першого смартфона для дитини чи дорослого. Це недорогий та сучасний смартфон із комфортним великим екраном, що зручно лежить у руці. 4G, Android 7.0, два слоти для сім-карток, окремий слот для SD-картки – переваги бюджетника. Місткий акумулятор забезпечить впевнену роботу впродовж робочого дня, тому ви цілком та повністю можете покластись на цього помічника.

Специфікації:

  • Модель TP-LINK Neffos C5s
  • Стандарт FDD-LTE/WCDMA/GSM
  • Вага 160 г
  • Розміри 145,4х72,2х9,7 мм
  • Процесор MTK MT6737m 4*Cortex-A53 1,1 ГГц
  • Дисплей FWVGA TN, 854 × 480 (196 пікселів/дюйм)
  • ОЗУ 1 ГБ
  • Пам'ять 8 ГБ
  • Акумулятор Li-Pol, знімний, 2300 мАг
  • Камера 5 Мп f/2.0, автофокус, 2 Мп (фронтальна)
  • Комунікації Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11b/g/n, 2,4 ГГц
  • Роз’єми 3,5 мм, microUSB
  • ОС Android 7.0

Товари з публікації
код товару: TP704A21UA
немає в наявності
 
Створений з абсолютною точністю, C5S має красиву пропорцію і лаконічний дизайн. Смартфон зручно лежить в руці завдяки заокругленим краях задньої кришки корпусу.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів