Аби наситити організм необхідною кількістю вітамінів та мікроелементів, слід з’їдати щодня багато овочів і фруктів, що, на жаль, не завжди вдається. Соки, отримані з допомогою соковижималок, є гарною альтернативою і набором усього корисного, що вміститься в одній склянці.
Серед широкого розмаїття соковижималок вигідно вирізняються пристрої бренда ARDESTO, розроблені італійськими дизайнерами. Їх виготовлено з якісного полікарбонату та нержавіючої сталі зі шліфованою текстурою. Це поєднання підкреслює витонченість стилю, завдяки чому вони стануть окрасою інтер’єру будь-якої кухні.
Асортимент ARDESTO поповнився одразу трьома моделями соковижималок – центробіжною JEG-1000 і шнековими – JEG-1330S і JEG-1330SL. З їхньою допомогою можна приготувати сік із різноманітних фруктів, овочів, ягід і навіть зелені та горіхів.
Завдяки двигуну потужністю 1 000 Вт, що надійно захищено від перегріву, і двом режимам роботи в центробіжній JEG-1000 можна швидко приготувати будь-які свіжі напої. Модель має 65-міліметровий отвір для завантаження великих шматків, наприклад, яблук. Використовуючи автоматичну систему викиду м’якоті, соковижималку можна легко очистити від вичавок. Крім того, цю модель обладнано спеціальною теркою, сталевим фільтром для екстракції соку та функцією крапля-стоп.
Усі комплектуючі пристроїв мають тривалий термін експлуатації з підвищеним рівнем навантаження. Запобіжний механізм забезпечує запуск тільки після повного складання. Надійну фіксацію на столі під час роботи реалізовано за допомогою прогумованих ніжок моторного блоку. Конструкція соковижималок ARDESTO зі знімними деталями забезпечує зручне та легке очищення – їх легко мити.
За рахунок малої швидкості віджимання (90 обертів на хвилину) шнекові JEG-1330S і JEG-1330SL забезпечать максимальну екстракцію поживних і корисних речовин без окислення. Ці пристрої обладнано двигунами потужністю 200 Вт, які надійно захищено від перегріву. Шнек та очисний обідок виготовлено з міцного полікарбонату, а сито – з якісної перфорованої сталі. Сток для соку закрито клапаном із системою крапля-стоп. Завдяки шнековій технології віджимання можна робити сік із найрізноманітніших фруктів, овочів, зелені та горіхів і вигадувати будь-які поєднання.