У МАЙБУТНЄ з акумуляторною батареєю Einhell

Головна Огляди У МАЙБУТНЄ з акумуляторною батареєю Einhell
30.07.2019

Дедалі більше професіоналів та майстрів-аматорів стають шанувальниками акумуляторних інструментів для роботи в домашніх умовах.

Компанія Einhell, що має 55-річну історію, успішно продемонструвала технологічну компетенцію в секторі акумуляторів завдяки Power X-Change – одній із найсучасніших і найефективніших систем акумуляторних батарей на ринку DIY. Розробляючи інструменти для будинку та саду, основну увагу Einhell приділяють продуктивності й витривалості роботи інструмента від акумуляторів.

Потужність, витривалість і довговічність є ключовими як для бездротового, акумуляторного інструменту Einhell, так і для гоночного боліда Formula E. Компанія Einhell стала головним партнером BMW i Motorsport на презентації нового гоночного автомобіля BMW iFE.18 на Formula E Racing у Мюнхені.

Бездротова свобода

Платформа Einhell Power X-Change – це мультифункціональна система акумуляторних батарей. Вона забезпечує унікальну можливість подання живлення без жодних кабелів на всі інструменти з портфеля Einhell і садове обладнання сімейства Power
X-Change з одним типом батареї. Це платформа, на якій працює понад 100 інструментів та машин Power X-Change.

Крім того, у лінійці 36В можна знайти інструменти, живлення яких відбувається одночасно від двох акумуляторів, коли однієї батареї замало.

Einhell Power X-Change з інтегрованою системою активного керування батареєю (ABS):

  • високопродуктивні й високоефективні літій-іонні елементи;
  • інтелектуальна система керування батареями;
  • відсутність пам’яті, саморозряджання;
  • безпечне виготовлення та зберігання, надійна електроніка;
  • максимальна гнучкість і багатофункціональність.

Універсальний акумуляторний блок зменшує кількість використовуваних батарей та зарядних пристроїв, що, як наслідок, знижує витрати користувачів і допомагає захистити довкілля.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів