XPS13 – верхня веб-камера, новий колір

Головна Огляди XPS13 – верхня веб-камера, новий колір
10.10.2019

Покладаючись на більш ніж тридцятирічний досвід впровадження й розроблення інновацій, Dell удосконалила тонку і легку 13-дюймову модель XPS13 веб-камерою з верхнім кріпленням для поліпшення якості відео та новим матовим кольором (frost).

XPS13 — модель Dell, яку відзначено CES2019 Innovation Honouree і яка вже здобула цілу низку нагород раніше. Найменша HD-веб-камера Dell із діагоналлю 2,25 мм дає змогу XPS підтримувати свій трендовий дисплей Infinity Edge. В оновленій моделі камеру переміщено на верхню рамку, аби поліпшити якість відео.

XPS13 також є першим ноутбуком у портфелі Dell, що підтримує Dolby Vision. Цей формат змінює уяву про розваги, забезпечуючи неймовірно високу якість зображення: яскравість, контрастність і колір. Dolby Vision може забезпечити такі кольори й кольорові акценти, які будуть у 40 разів більш яскравими, порівнюючи зі стандартними зображеннями, а чорний колір буде в 10 разів темніший, аніж зазвичай. Унаслідок маємо живе й реалістичне зображення, з яким користувач забуває, що дивиться на екран.

Тепер ще потужніший, ніж раніше, із новітніми чотириядерними процесорами Intel Core 8-го покоління, XPS13 залишається найпотужнішим 13-дюймовим ноутбуком у своєму класі: на основі звіту щодо технологій, замовленого Dell у листопаді 2018 року із використанням процесора Cinebench (багатоядерний тест). Фактична продуктивність залежить від умов використання, конфігурації тощо.

XPS13 представлено в арктичному білому й новому ва­­ріанті кольору — анодованому матовому (frost), що доповнює вже знайомі версії рожевого та білого, а також чорного та сріблястого кольорів.

Нагороди та ініціативи Dell

Dell здобула дев’ять премій на CES2019 за розробки у межах портфелів Alienware, Dell Precision, XPS, Latitude, ігрового портфоліо та дисплеїв. Крім того, компанія отримала дві нагороди Агенції з охорони довкілля США (EPA) за свої ініціативи з перероблення пластику й видобутку золота з електронних відходів. Dell вже досягла мети, яку намітила собі на 2020 рік, – переробити і використовувати у виробництві 2 млрд фунтів (907 тис. тонн) використаної електро­ніки. Цього року компанія перевершила свої досягнення й перерозподілила 100 млн фунтів (45 тис. тонн) перероблених матеріалів у продуктах Dell до Дня Землі у квітні 2019 року.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів