Спецзасоби 2E для догляду за електронікою

Головна Огляди Спецзасоби 2E для догляду за електронікою
17.12.2019

На кожному робочому столі, у портфелі менеджера, будинку сучасної родини або рюкзаку студента обов’язково знайдеться кілька портативних електронних пристроїв.

До вибору техніки підходять відповідально: вивчають функції, шукають аналоги, порівнюють та обирають, що й де саме придбати. Згодом користувач стикається з необхідністю догляду за технікою, бо на екрані смартфона, планшета, принтера або комп’ютера з’являються сліди від дотиків, пляма від соку чи навіть легкий жировий наліт.

Звичайна домашня ганчірка не підійде для догляду за поверхнею техніки або дисплея. Саме тоді постає питання щодо придбання спеціальних засобів для догляду. Наразі їх є досить багато різновидів, зокрема спреї з очисною рідиною, гелі, чистильні серветки тощо.

З-поміж універсальних засобів для догляду за оргтехнікою та електронікою бренда 2Е кожний знайде собі саме те, що йому потрібно.

Очищення серветками

Чистильні вологі серветки 2Е для м’якого та безпечного догляду за поверхнею портативної електроніки, дисплеїв та екранів. Вони добре впораються з очищенням від пилу, бруду і слідів дотику. Серветки не містять спирту та є безпечними для шкіри. Вони не залишають плям і мають антистатичний ефект. У разі, якщо фольгу не пошкоджено – туба із серветками зберігається практично герметичною. Якщо фольгу відкрито, рекомендують щільно закручувати верхню пластикову кришку та щільно закривати верхній пластиковий клапан кришки. Це істотно подовжить термін служби та допоможе запобігти висиханню серветок.

Вологі серветки 2E для оргтехніки

Код товару

2E-SK100WSM

2E-SK100WST

Розмір серветки

10 × 10 см

12 × 12 см

Кількість

100 штук

100 штук

М’яка турбота

Гель для догляду за дисплеями й оргтехнікою можна застосовувати для чищення LED/LCD/TFT-моніторів і ноутбуків, телевізорів та іншої портативної електронної техніки. У цих наборах уже є серветки, які зручно приховано під кришкою. Гель не містить спиртів, забезпечує глибоке очищення від плям, жирів і пилу на поверхнях і дисплеях. Усі набори чистильних гелів 2Е оснащено стандартним єврохолдером у верхній частині кришки.

Гель м’якого чищення LED/LCD-моніторів й оргтехніки

Код товару

2E-SK21G

2E-SK300G

Об’єм

150 мл

300 мл

Розмір серветки з мікрофібри

15 × 15 см

20 × 20 см + 20 × 20 см
(для догляду за окулярами або екранами
цифрових фотокамер)

Чистильні різнокольорові набори

Різнобарвна лінійка засобів для чищення додасть блиску та чистоти. Набори призначені для догляду за дисплеями смартфонів, планшетів, поверхнями ноутбуків і моніторів. У складі рідини немає спиртів, вона має антистатичний ефект. У наборі є серветка для безпечного очищення поверхонь, що відповідає кольору корпусу.

Набір для м’якого чищення LED/LCD-моніторів й оргтехніки

Код товару

2E-SKTR100LRD

2E-SKTR100LGR

2E-SKTR100LYW

Об’єм

100 мл

100 мл

100 мл

Розмір серветки

15 × 15 см

15 × 15 см

15 × 15 см

Колір корпусу
та серветки

червоний

зелений

жовтий

Для догляду за моніторами й оргтехнікою

Набори зі спреєм-розпилювачем призначено для м’якого очищення LED/LCD-моніторів й оргтехніки. Такі набори є економними, їх можна зберігати та використовувати впродовж тривалого часу до закінчення терміну придатності. У такому пакуванні рідина не випаровується. Зручний корпус оснащено холдером. У комплекті є серветка з м’якої мікрофібри, щоб дбайливо та без подряпин очистить поверхню, не пошкодивши її.
Рідина не містить спиртів та має антистатичний ефект.

Набір для м’якого чищення LED/LCD-моніторів й оргтехніки

Код товару

2E-SK150BL

2E-SK150GR

2E-SK150VT

Об’єм

150 мл

150 мл

150 мл

Діаметр серветки

21 см

21 см

21 см

Колір корпусу
та серветки

блакитний

зелений

фіолетовий

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів