Нова кабельна система Legrand LCS3

Головна Огляди Нова кабельна система Legrand LCS3
16.01.2020

Революційне рішення на ринку структурованих кабельних систем задовольняє одночасно три ключові вимоги – продуктивність, масштабованість та ефективність, і є втіленням двадцятип’ятирічного досвіду компанії Legrand у проектуванні та виробництві компонентів СКС.

У складі LCS3 – чотири підсистеми: волоконно-оптична, на основі мідножильних кабелів, шафи та стійки, блоки розподілення електроживлення. Висока швидкість передавання даних і енергоефективність системи дають змогу застосовувати нову СКС у рішеннях як для локальних мереж (LAN), так і для цент­рів оброблення даних (ЦОД). А патч-панелі високої щільності, які є у складі LCS3, будуть цікавими і для операторів зв’язку.

Група Legrand – світовий виробник електричних та інформаційних систем будівель. Його продукцію використовують у житлових приміщеннях, будівлях адміністративного сектора й на промислових об’єктах. В Україні представлені торгові марки BTicino, Cablofil, Estap, Minkels, Raritan, Nuvo, «Контактор».

Особливості

Важливою особливістю продукту є модульні оптичні полиці з касетами нового покоління, що забезпечують масштабованість системи. Мідні й оптичні касети можна встановити разом, швидко зафіксувати та вилучити із шафи, не використовуючи гвинтів. Також у Legrand з’явилися оптичні полиці високої (96 портів LC) та надвисокої (144 порти LC) щільності на 1U. Каталог системи налічує понад 100 різновидів оптичних кабелів, повністю забезпечуючи запити українського ринку СКС.

Переваги

Високошвидкісне рішення на основі мідного кабелю LCS3 категорії 8 складається з кабелів, патч-кордів, патч-панелей і конекторів, що встановлюються без застосування інструментів і забезпечують передавання даних зі швидкістю до 40 Гбіт/с. Важливою перевагою цієї СКС є використання інноваційних модулів RJ45 нового покоління до найвищої категорії 8, монтаж яких на кабелі типу витої пари проводять без інструменту.

Технологія PoE дає змогу передавати інформаційним кабелем Ethernet живлення для таких пристроїв як точки доступу Wi-Fi, камери відеоспостереження тощо. Усі мідні конектори нової лінійки сертифіковані за стандартом PoE+ і готові до використання відповідно до вимог нового стандарту PoE++.

Високу продуктивність і довговічність роботи обладнання забезпечують оптимальна організація кабелів у шафах і стійках, зручність збирання та широкий вибір комплектовання.

Крім того, у вдосконалених енергоефективних шафах із високим навантаженням використовують новітню систему розподілення повітряних потоків, що дає змогу суттєво знизити споживання електро­енергії. Серверні, телекомунікаційні та настінні шафи системи LCS3 витримують навантаження до 1 500 кг (настінні — до 100 кг).

Нові блоки розподілення електроживлення (PDU) оптимально інтегруються в будь-яку шафу. А ексклюзивний захист блокування вилок С13 і С19 унеможливлює випадкове вимкнення електропостачання важливого обладнання.

 

Із запитаннями та щодо замовлення звертайтеся на адресу network@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів