Камери Bosch IP 3000i: більше ніж безпека

Головна Огляди Камери Bosch IP 3000i: більше ніж безпека
22.01.2020

Камери Bosch серії IP 3000i – це економічно ефективне рішення для відеоспостереження. Інтелектуальна відеоаналітика надає можливість для розумного збирання даних, підвищує рівень безпеки та допомагає компаніям ухвалювати зважені бізнес-рішення.

Камери Bosch IP 3000i створено для безперебійного відеоспостереження 24/7 у різних видах будівель, від невеликих роздрібних магазинів до масштабного відеоспостереження в комерційних установах, офісах і банках.

Професійне відеоспостереження для кожного

Серія Bosch IP 3000i налічує чотири камери різних формфакторів. FLEXIDOME IP micro 3000i – фіксована мікрокупольна камера для відеоспостереження в приміщеннях. FLEXIDOME IP 3000i IR – мінікупольна камера з варіфокальним моторизованим об’єктивом (AVF, Automatic Varifocal) для зовнішнього використання. DINION IP 3000i IR – циліндрична камера з варіфокальним моторизованим об’єктивом (AVF, Automatic Varifocal) для зовнішнього використання. І четверта – FLEXIDOME IP – фіксована камера формату «turret» для внутрішнього використання – новий формфактор в асортименті Bosch. Усі зовнішні камери Bosch IP 3000i мають клас захисту від ударів (вандалізму) IK10, а складні погодні умови (потрапляння пилу та води) можуть витримувати завдяки захисту класу IP66.

Вбудований інтелект як стандарт

Камери серії Bosch IP 3000i оснащено вбудованою технологією аналізу відеоданих Essential Video Analytics, чого не мають інші пристрої цього цінового сегмента. Вона створює нові можливості для додатків IoT та інтелектуального збирання даних, які не просто сприяють підвищенню рівня безпеки, а допомагають вийти за її межі. Завдяки функціям відеоаналітики, як-от сповіщення про черги; виявлення заблокованих аварійних виходів; вторгнень чи підозрілих осіб, які заходять на територію, блукають нею без певної мети або залишають після себе якісь предмети, – користувачі отримають набагато більше, ніж просто захист.

 

Важливі функції

Для ефективного захисту людей, приміщень та об’єктів дуже важливо, аби якість зображення була високою. Камери Bosch серії IP 3000i мають роздільну здатність від 1 080p до 5 Мп, максимальну частоту кадрів до 30 кадр./с та високий динамічний діапазон (High Dynamic Range, HDR) – 120 дБ. Моделі для зовнішнього використання також оснащено вбудованим інфра­червоним підсвічуванням, завдяки чому зображення є високоякісним навіть за абсолютної темряви. У камері формату “turret” FLEXIDOME IP також є функція інфрачервоного підсвічування для внутрішнього відеоспостереження.

Безпека та зменшення швидкості передавання відеоданих

Камери Bosch IP 3000i підтримують технології Intelligent Dynamic Noise Reduction (інтелектуальне динамічне зменшення шуму) та Intelligent Streaming (інтелектуальне потокове відтворення) у поєднанні з кодеком стиснення відео H.265. Залежно від охоплення зони відео­спостереження це дає змогу знизити швидкість передавання відеоданих до 80 %. Водночас підтримується керування відео­даних за істотного зниження мережевого навантаження та витрат на зберігання даних при цьому якість не змінюється. Крім того, як і всі мережеві камери Bosch, моделі серії IP 3000i підтримують різні апаратні та програмні засоби для забезпечення інформаційної безпеки, як-от вбудований довірений платформ­ний модуль TPM (Trusted Platform Module) для захисту ключів шифрування.

Легке встановлення

Монтаж і підключення камер відеоспостереження Bosch серії IP 3000i це три прості кроки. На всіх форм­факторах відсутні будь-які кабелі, адже їх замінив рознім RJ45, що забезпечує легкий монтаж через ізоляційну втулку з меншим отвором для кращого захисту від води. Крім того, модель FLEXIDOME IP 3000i IR також сумісна з модульними аксесуарами Bosch.

У разі необхідності створення комплексного рішення для відеоспостереження камери IP 3000i можна поєднувати з гібридними та мережевими реєстраторами DIVAR.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів