Хліб – над усею їжею пан. Хлібопіч Gorenje BM1210BK

Головна Огляди Хліб – над усею їжею пан. Хлібопіч Gorenje BM1210BK
05.03.2020

Що може бути кращим за домашній теплий хліб, а ще й зі скоринкою? А якщо зі смачним домашнім джемом? Із хлібопічкою Gorenje BM1210BK можна щодня насолоджуватися свіжою випічкою, а також ласувати власноруч зробленими варениками, піцою або пастою.

12 програм хлібопічки Gorenje BM1210BK допоможуть втілити в життя найсміливіші кулінарні бажання, незалежно від того, хто береться за справу: професійний пекар чи початківець. Піч автоматично визначає послідовність завдань та їх тривалість.

Перед запуском програми випікання досить обрати бажаний розмір хлібини (900 – 1 200 г) і необхідний колір скоринки. Після завершення програми можна діставати готову хлібину, але обережно, бо гаряче. А якщо немає змоги вийняти її одразу, то хлібопіч зберігатиме випічку теплою ще впродовж години.

Мультифункціональна простота

Одна з найбільш марудних справ на кухні — замішування тіста. Але хлібопіч Gorenje візьме цей процес на себе — просто додайте інгредієнти, а машина замісить тісто й дасть йому «підійти» за оптимальних умов. Крім тіста для хліба, піч допоможе підготувати тісто для пасти, пельменів, піци.

До речі, завдяки одній з автоматичних програм у хлібопічці Gorenje можна легко приготувати улюблене домашнє варення. Навіть для безглютенової випічки є спеціальна програма. Знімна форма й тістоміси мають антипригарне покриття, саме завдяки цьому хлібопіч легко чистити — достатньо протерти вологою ганчіркою, і вона знову готова до використання.

Характеристики Gorenje BM1210BK

  • Потужність 800 Вт
  • Розмір хлібини 900 – 1 200 г
  • Антипригарний контейнер знімний
  • Кількість програм 12
  • Матеріал корпусу метал, пластик
  • Розмір (ш × в × г) 26,2 × 27,8 × 42,5 см
  • Вага 6,1 кг
  • Особливості підтримання температури, звуковий сигнал, прогумована основа, автоматичне вимкнення

Товари з публікації
код товару: BM1210BK
3999 грн*
є в наявності
Смачна і ароматна випічка з натуральних компонентів, приготовлена власноруч, стане справжньою окрасою столу, що можливо завдяки хлібопічці. В такому випадку, кращим вибором стане модель BM1210BK від перевіреного виробника Gorenje. Цей простий девайс стане незамінним помічником для кожної господині.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів