Комутатори Aruba: сучасне рішення для сучасних мереж

Головна Огляди Комутатори Aruba: сучасне рішення для сучасних мереж
26.07.2021

Людство живе у світі мобільних і хмарних технологій. Популяризація IoT, попит на хмарні послуги та критична мобільність бізнесу ставлять перед наявною мережевою інфраструктурою нові виклики. Для сучасної корпоративної мережі важливо швидко та безпечно підключати нові пристрої, масштабуватися для обробки навантаження, що збільшується, і забезпечувати розумну автоматизовану платформу для її адміністрування, керування та захисту.

Розширення можливостей

Мережеву архітектуру будують на комутаторах, але їхня роль стає значно ширшою, аніж забезпечення високошвидкісного з’єднання. Вони мають взаємодіяти з Wi-Fi-мережею та IoT-пристроями, кількість яких примножується, забезпечуючи доступність бізнес-сервісів 24/7.

Новітні комутатори Aruba CX спеціально розроблено для задоволення потреб сучасної мережевої інфраструктури. Вони побудовані на хмарних принципах і забезпечують гнучкість розгортання та єдину платформу для всіх рівнів, починаючи з доступу до датацентру, що включає інтуїтивні інструменти для адміністрування та розширену аналітику. Використання найсучаснішої апаратної платформи, побудованої на Aruba ASIC сьомого покоління, забезпечує високу продуктивність та інноваційні можливості програмного забезпечення.

Інструмент моніторингу й аналітики

Network Analytics Engine – вбудований в ArubaOS-CX інструмент. Він автоматизує процес збирання та подальшого аналізу інформації, забезпечує інтелектуальний моніторинг 24/7 і прискорює процес пошуку причин несправності та розв’язання інцидентів. Окрім цього, NAE виконує безперервний моніторинг заданих адміністратором параметрів. Він може зберігати статистику та візуа­лізувати її у вигляді графіків із можливістю корелювати їх із подіями, наприклад, змінами конфігурації. За допомогою NAE адміністратор може виявляти слабкі місця в безпеці та превентивно їх усувати.

Лінійка комутаторів на базі ArubaOS-CX

У лінійці представлені комутатори доступу, агрегації, ядра та комутатори для датацентра, що дає змогу вирішувати комплексні завдання для мереж різного рівня.

Ключові особливості нових комутаторів на базі ArubaOS-CX

  • Спрощене керування мережею з однією операційною системою. Одна операційна система від доступу до датацентру забезпечує послідовність і простоту керування мережею.
  • Економія часу завдяки розумній автоматизації. Плавна, безпечна та швидка координація змін завдяки інтелектуальній автоматизації для пошуку, редагування, перевірки, розгортання й аудиту конфігурацій.
  • Проактивний пошук несправностей та їхнє усунення. Удосконалене усунення несправностей у режимі реального часу, загальна видимість у мережі завдяки розподіленій вбудованій аналітиці в кожному комутаторі, що допомагає виявляти та усувати несправності, перш ніж користувачі їх помітять.
  • Безпечне та легке застосування єдиної політики доступу. Можливість застосовувати єдину політику доступу для дротового та бездротового з’єднання на основі ролей користувачів, щоб гарантувати сегментацію трафіку та безпеку.
  • Висока надійність і доступність мережі. Операційна система на базі мікросервісів забезпечує вищий ступінь відмовостійкості, оскільки певні програмні модулі може бути оновлено або перезапущено окремо.

 

Комутатори на базі ArubaOS-CX доступні для тестування зі складу ERC. Якщо бажаєте дізнатися більше про нові комутатори Aruba, звертайтеся до менеджера ERC або пишіть на Network@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів