Найпопулярніша модель SATA для масового ринку від Samsung

Головна Огляди Найпопулярніша модель SATA для масового ринку від Samsung
24.12.2021

Samsung Electronics представила SATA 870 EVO зі збільшеною продуктивністю (на 30 %), що є еволюційним оновленням 860 EVO, який вийшов на ринок ще три роки тому.

Новий еталон

У своєму арсеналі SSD має пристрої обсягом 250 ГБ, 500 ГБ, 1 ТБ, 2 ТБ і 4 ТБ. Нові диски стануть у пригоді як звичайним користувачам ПК, так і IT-фахівцям, а також знадобляться для застосування в мережевих сховищах (NAS). Серію 870 EVO оснащено новітніми чипами V-NAND і контролерами Samsung, завдяки чому накопичувачі можуть досягати максимальної швидкості послідовного читання та запису, що становить 560 МБ/с і 530 МБ/с відповідно.

Завдяки використанню великого змінного буфера SLC технологія Intelligent TurboWrite у накопичувачах підтримує максимальний рівень продуктивності. Крім того, накопичувачі серії 870 EVO забезпечують покращену взаємодію з користувачем під час роботи в режимі багатозадачності, перегляду вебсторінок або просто завантаження ПК.

Сумісність і зручність

Крім виняткової швидкості роботи та надійності, накопичувачі Samsung 870 EVO сумісні з багатьма обчислювальними пристроями та новітніми функціями ПК. Вони підтримують усі гаджети з 2,5-дюймовим інтерфейсом SATA. До того ж завдяки енергозберігальному режиму сну 870 EVO сумісні з пристроями з функцією Windows Modern Standby, що забезпечує додаткову зручність для користувачів ПК.

Збільшені виробничий цикл та ресурс

Samsung застосовує передову технологію виробництва пам’яті, випускаючи кристали 128L 3D NAND однією партією, тоді як конкуренти давно перейшли на метод «string stacking» (побудова ще одного масиву осередків 3D NAND поверх наявного), що додатково збільшує виробничий цикл. Тобто замість однорівневих чипів отримують дворівневі (по 88 шарів у кожному рівні). Заявлений ресурс TBW становить від 150 до 2 400 ТБ залежно від ємності накопичувача.

На всі накопичувачі Samsung 870 EVO поширюється п’ятирічна гарантія виробника.

У межах стратегії Samsung щодо зниження негативного впливу на довкілля під час виробництва 870 EVO рівень викидів вуглекислого газу було зведено до мінімуму.

Характеристики SATA 870 EVO

  • Код товару: MZ-N6E250BW
  • Ємність 250 ГБ
  • Формфактор M.2
  • Інтерфейс SATA 3
  • Розмір (ш × в × г) 80,15 × 22,15 × 2,38 мм
  • Вага 8 г

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів