Інноваційний хаб ERC для проведення заходів

Головна Огляди Інноваційний хаб ERC для проведення заходів
29.03.2023

Шукаєте найкращі умови для проведення офіційного або урочистого заходу? Конференц-комплекс бізнес-центру ERC стане вдалим рішенням, якщо головними вимогами є висока якість організації, бездоганний сервіс і сучасні технології. Ділові заходи є невід’ємною складовою ведення бізнесу всіх рівнів. Ба більше, організація подібних зустрічей розвинулася в самостійний напрям ділових послуг. З огляду на це ERC пропонує власний конференц-комплекс для задоволення потреб замовника й гарантує гнучку адаптацію до формату заходів із розробленням індивідуального сценарію, який враховує основні особливості й запити.

У складі комплексу: конференц-зал, дві переговорні кімнати та два фоє. Щодо технічних аспектів і комфорту гостей: стабільне Wi-Fi-покриття в будь-якому куточку комплексу; продумана й сучасна система кондиціонування; кейтерингові послуги надає кафе бізнес-центру ERC або, за бажання замовника, є можливість залучати сторонні фірми.

Конференц-зал

Конференція – це зустріч представників різних організацій, установ або компаній, на якій знаходять відповіді на актуальні питання, відбувається обмін досвідом, виступають доповідачі й підбиваються підсумки. Часто подібні заходи передбачають скупчення великої кількості людей, та для ERC це не є перешкодою. Великий конференц-зал має загальну площу 230 м2 і може вмістити до 190 гостей! Крім того, реалізовано ключові технічні особливості для забезпечення якісного проведення заходу й комфорту як спікерів, так і слухачів.

У залі є обладнана спеціальним світлом сцена площею понад 40 м2. Світлом керує світлооператор за встановленим сцена­рієм, а контент презентації можна додатково транслювати на екрани до кімнат переговорів і фоє. На один з основних екранів (завширшки 8,8 м та 5,5 м) у конференц-залі презентація демонструється у форматі 4К, до речі, час зміни екранів – трохи більше 7 хвилин.

Підключити комп’ютер доповідача можна через інтерфейси VGA, DVI або HDMI, а завдяки якісному устаткуванню – радіомікрофони, цифровий мікшер та процесори оброблення звуку – є змога прослуховувати контент презентації з об’ємним звуком однакового рівня в усіх точках залу. Додатково ERC пропонує послугу фото- та відеознімання з подальшим монтажем повного репортажу заходу.

Важливо: учасники, які не змогли бути присутні на заході, мають можливість прослухати доповіді в онлайн-трансляції.

Переговорні кімнати

Поміркуймо, що є ключовою метою ділових переговорів? Якщо коротко, то головні завдання, які треба розв’язати під час бізнес-зустрічей, це інформування з подальшою зміною поточної ситуації та налагодження ділових відносин. Йдеться про презентацію компанії, проєкту, товару чи, скажімо, обговорення планів на майбутнє, домовленості про співпрацю та партнерство тощо. Відповідно до мети різняться й форми ділового спілкування. Наприклад, якщо під час перемовин заплановано демонстрацію візуального контенту, то в переговорних кімнатах конференц-комплексу ERC є всі умови, аби вислухати різні думки і водночас наочно показати власні напрацювання.

У конференц-комплексі на вибір є дві переговорні кімнати (55 та 45 м2): у більшій встановлено телевізор, а в меншій – проєктор із 80-дюймовим екраном. У кожній кімнаті для трансляції презентацій передбачено бездротові системи для виведення контенту на екран. Завдяки цим системам із функціями Touch & Mirror і Touch Control можна легко та швидко комутувати зображення на екран з одного із двох комп’ютерів у кімнаті. Також є фліпчарти та столи зі стільцями на 12 та 14 місць.

Успіх перемовин не абияк залежить від їх організації, зокрема чіткої роботи допоміжного та сервісного персоналу, планування кавабрейків, обідів та іншого. Для комфортного функціонування переговорних кімнат передбачено кухонний бокс із необхідним устаткуванням.

Фоє

Якщо в теплу пору року гості не матимуть багато додаткових речей і верхнього одягу, то взимку обов’язковою умовою є можливість залишити їх для подальшого комфортного перебування. У конференц-комплексі передбачено два сучасних і комфортабельних фоє площею по 90 м2, і в кожному є окремий гардероб (шафи-купе). Та не тільки це важливо!

У фоє можна влаштувати тематичну виставку обладнання, що презентується, або організувати кавабрейк чи фуршет, і взагалі відпочити або вільно поспілкуватися, якщо це не доречно в конференц-залі.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів