Самостійний прибиральник ARDESTO RVC-S1300W

Головна Огляди Самостійний прибиральник ARDESTO RVC-S1300W
15.03.2023

Робот-пилосос ARDESTO RVC-S1300W – це одна з найпотужніших моделей роботів-пилососів із гарною силою всмоктування й більш просунутим внутрішнім устаткуванням, та не тільки в лінійці бренда ARDESTO, а й на ринку загалом.

Робот-пилосос ARDESTO RVC-S1300W має футуристичний дизайн, у якому поєднано елегантний скандинавський білий і космічний чорний кольори. Таке колірне рішення є водночас і трендовим, і універсальним, з огляду на це модель пасуватиме до інтер’єру будь-якої квартири, будинку чи навіть офісу. Пилосос має оптимальні габарити для безперешкодного доступу до найнезручніших ділянок квартири, наприклад, завдяки низькому «зросту» він прибере сміття майже з-під будь-яких об’єктів.

Та не тільки це свідчить на користь RVC-S1300W. Адже в моделі якісний пластик, збірка без люфтів та щілин, аж до фіксованих гвинтовим кріпленням щіток для прибирання. Гумовий бампер запобігає навіть найменшим пошкодженням покриття ніжок або нижньої частини корпусу меблів.

Досконала навігація за будь-яких умов

Навігація – одна з найсильніших сторін ARDESTO RVC-S1300W, вона не поступається переважній більшості преміальних моделей на ринку. Пилосос має спеціальний датчик, завдяки якому добре «бачить» майже всі неочікувані «сюрпризи» на шляху: різницю в рівнях підлоги, наявність меблів та інших перешкод тощо. Наприклад, уявіть, що ставите робот-пилосос у кімнаті «обличчям» у бік вікна, він прибирає всю квартиру й повертається в початкову точку, займаючи те саме положення, що й перед початком роботи.

Таку досконалу магію навігації реалізовано завдяки злагодженій роботі різних технологій і прист­роїв: інфрачервона панель на його фронтальній частині, обчислення пройденої відстані кожного з коліщаток та функціонал, «зашитий» у переднє колесо.

Професійні колеса-«всюдиходи»

Колеса цього робота-пилососа – це особливий вид інженерної досконалості та функціональності. Вони допомагають уникати RVC-S1300W під час прибирання будь-яких труднощів та виконувати свою роботу на вищому рівні. Цікаво, як саме?

Так пилосос має колеса з двох боків, вони виготовлені з м’якої і водночас чіпкої гуми зі спеціальним різьбленням для кращого зчеплення з підлогою. Колісна база RVC-S1300W подібна до тої, що застосована в задньоприводному авто, саме завдяки цьому робот долає серйозні перешкоди. Переднє колесо дає змогу пилососу орієнтуватися в просторі й будувати маршрут із максимальним пропрацюванням будь-яких типів поверхонь. Таку схему розміщення не часто можна зустріти навіть у преміальних пристроях на ринку.

Довершений функціонал прибирання

Робот-пилосос ARDESTO RVC-S1300W призначений для прибирання площі від 90 до 120 м2 і вирізняється двома режимами прибирання (сухе та вологе). Для кожного завдання передбачено окремий автономний бак, адже режими повністю самостійні, а резервуари, як наслідок, зручні для очищення.

Бак для пилу має оптимальний об’єм у 400 мл. Його легко відкріпити й очистити – усе одним натисканням. А шторка захищає від випадкового висипання пилу під час перенесення. Об’єму бака для вологого прибирання – 110 мл – цілком достатньо для миття підлоги площею до 40 м2. Сама ж фібра надійно надягається та фіксується на нижню частину резервуара защіпками на липучках, що сприяє якісному й рівномірному прибиранню.

Ключова перевага RVC-S1300W – знімна турбощітка. Адже саме розбірний конструктив щітки дає змогу легко її очистити від намотаного волосся. Завдяки поєднанню в конструкції турбощітки ворсових щіток та силіконових пластин можна значно ефективніше прибирати шерсть, волосся та бруд на більшості поверхонь (ламінат, лінолеум, паркет, килим та тверда підлога).

Крім основної, є ще дві додаткові щітки з надійною фіксацією та системою для запобігання намотуванню волосся – гумові щітки розміщено з обох боків фронтальної частини робота-пилососа. Це дає змогу збільшити простір прибирання та діставатися важкодоступних місць, зокрема вздовж плінтусів та в кутках кімнати. До того ж важливо звернути увагу й на посадку пристрою: вона нижча, ніж у більшості конкурентів, тому за один прохід пилосос збирає значно більше сміття, а часу витрачає менше.

Максимальної ж ефективності в роботі RVC-S1300W можна досягти через встановлення відповідного сценарію прибирання. Пилосос має їх аж три: автоматичне прибирання, приби­рання по периметру та приби­рання однієї кімнати. Робот-пилосос стане надійним помічником і задовольнить будь-які побутові потреби й вимоги користувачів самостійно.

Керування в один дотик

Робот-пилосос RVC-S1300W має в комплекті пульт керування. На пульті є чорно-білий дисплей, навігаційне кнопкове коліщатко зі стрілками та шість функціональних кнопок. 

Навігаційне коліщатко дає змогу вручну керувати роботом, ніби іграшковою машинкою, – дітям неодмінно сподобається. А завдяки шістьом функціональним кнопкам можна встановити один із трьох режимів роботи, налаштувати час прибирання та відправити пристрій для підзаряджання на док-станцію. А ще в комплекті постачання є спеціальні магнітні смуги, якими можна відокремити в приміщенні зони, де прибирати не потрібно.

Тривалість роботи

Повний заряд батареї ємністю 2 500 мА.год дає змогу працювати автономно до 90 хв. Коли ж заряд буде добігати кінця, пристрій самостійно повернеться до станції, щоби відновити його. Процес заряджання триватиме від 240 до 300 хв, і потім робот знову готовий до роботи.

ARDESTO RVC-S1300W - справжній прорив на ринку роботів-пилососів. Модель вирізняється продуманим до найменших дрібниць функціо­налом і сучасним мобільним форматом. Перевірено! І доречно зауважити – не за всі гроші світу! Не гайте часу: купуйте й рекомендуйте, поки він ще є на складі!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів