Backup Exec 22.2 - рішення для захисту даних та бізнесу за допомогою про активного виявлення аномалій

Головна Огляди Backup Exec 22.2 - рішення для захисту даних та бізнесу за допомогою про активного виявлення аномалій
17.10.2023

В умовах постійно зростаючої загрози з боку програм-вимагачів, важливо мати ефективний і надійний механізм захисту даних.

Нова версія 22.2 Veritas Backup Exec - комплексне рішення для забезпечення стійкості до програм-вимагачів за допомогою механізму проактивного виявлення аномалій. Veritas Backup Exec 22.2 надає компаніям посилений захист від програм-вимагачів та запобігає можливій втраті даних.

Однією з ключових особливостей нового  Backup Exec 22.2 є його функція виявлення аномалій, яка  постійно контролює процеси резервного копіювання, виявляючи будь-які відхилення від нормальних шаблонів. Це означає, що програма реагує на незвичайні або підозрілі дії, та повідомляє про них, дозволяючи спеціалістам швидко реагувати на можливі загрози. Крім того, Backup Exec 22.2 оптимізує захист даних, чітко класифікуючи аномалії за рівнем загрози (низький, середній, високий).

Backup Exec 22.2 - це ефективний і адаптований під будь-який бізнес продукт Veritas, який забезпечує максимальний захист даних в організації. Більше ніякого жонглювання кількома продуктами - Backup Exec 22.2 пропонує спрощене, універсальне рішення, яке захищає ваші ресурси даних у різних середовищах. Не потрібно використовувати окремі програми для різних типів захисту даних.

Ваші дані заслуговують на найкращий захист, незалежно від того, де вони зберігаються - локально чи в хмарі. Backup Exec 22.2 гарантує, що дані залишаться цілими та неушкодженими, незалежно від того, де вони знаходяться. Завдяки цій гнучкій та адаптивній системі резервного копіювання можна бути впевненим, що дані в безпеці, незалежно від обраної платформи зберігання.

Спробуйте безкоштовну 60-денну пробну версію та переконайтесь у відмінній роботі продуктів  Veritas.

Лише у 2022 році компанії всіх розмірів і галузей зіткнулися з 493,33 мільйонами атак програм-вимагачів. Щоб захистити бізнес-дані від цих атак, важливо бути проактивним.

Backup Exec 22.2 надає ІТ-спеціалістам можливість перемагати потенційних зловмисників і захищати важливі бізнес-дані з неперевершеною точністю та ефективністю.

Backup Exec 22.2 - це відповідь на сучасні виклики безпеки даних і гарантія їхньої безпеки!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів