Серверні SSD Kingston серії DC. Ефективне рішення для центрів обробки даних

Головна Часопис Серверні SSD Kingston серії DC. Ефективне рішення для центрів обробки даних
05.06.2024

ERC є офіційним дистри­б’ютором Kingston Technology — одного з провідних виробників SSD, асортимент якого багатий на різноманітні популярні типи серверних накопичувачів, як-то SATA і PCIe NVMe. Зокрема, широким є вибір моделей формату U.2.

Пристрої з модельного ряду серверних Kingston SSD згодяться для найзатребуваніших сценаріїв застосування твердотільних накопичувачів у центрах обробки даних: від продуктивних M.2 NVMe SSD для завантаження операційної системи сервера DC1000B до SSD для різних робочих навантажень обсягом до 7,68 ТБ.

Для завдань, що здебільшого пов’язані із читанням (CDN, пограничні обчислення тощо) і не потребують застосування дорогих накопичувачів із великим ресурсом запису, орієнтовані SATA SSD серії DC500R. Для виконання завдань зі змішаним типом навантаження призначені SATA SSD серії DC500М і DC600М, а також U.2 NVMe SSD серії DC1500M. Усі серверні SSD Kingston відповідають суворим вимогам QoS і вирізняються передбачуваною продуктивністю випадкового обміну в широкому діапазоні навантажень.

В Україні всі серверні накопичувачі Kingston беруть участь у HotSwap — програмі оперативної заміни SSD, згідно з якою безкоштовна заміна зламаного накопичувача здійснюється протягом 24-48 годин для клієнтів, що перебувають в обласних центрах країни, і впродовж п’яти днів для інших. Аби долучитися до програми, потрібно звернутися до сервісного центру ERC — українського партнера Kingston Technology.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів