Високопродуктивний та екологічний мішковий пилосос Electrolux EB61

Головна Часопис Високопродуктивний та екологічний мішковий пилосос Electrolux EB61
14.08.2024

У світі зі швидким темпом життя і підвищеною увагою до екології вибір правильних побутових пристроїв набуває дедалі більшого значення для сучасного споживача. І в цьому контексті лінійка Electrolux EB61 є доволі актуальною. EB61 – пилососи, у яких поєднано передові технології, екологічність і стильний дизайн, завдяки чому вони стануть незамінними помічниками в справах побуту та дбайливого ставлення до довкілля.

Вагомі переваги

Однією з ключових переваг цієї лінійки пилососів є екологічні характеристики. Під час виробництва пристроїв використовують перероблений пластик, а відмова від їх фарбування сприяє зменшенню негативного впливу на довкілля і стійкості матеріалів. Маневреність є ще однією суттєвою перевагою пилососів Electrolux EB61. Великі гумові колеса та зручна конструкція зумовлюють легке маневрування навколо меблів і у важко­доступних місцях, забезпечуючи високу ефективність прибирання.

Легкість й ефективність в усьому

Функціональність і ­зручність Electrolux EB61 також на високому рівні завдяки можливості налаштовувати пристрій за допомогою повного ножного керування і без будь-якої потреби нахилятись чи то для регулювання потужності, чи для скручування кабелю або вмикання/вимикання пилососа. Безшумна конструкція насадки Dust Magnet із функцією автоматичного режиму Auto Floor забезпечує високу ефективність всмоктування дрібного пилу як на твердих поверхнях, так і на килимах, і робить процес прибирання максимально легким та ефективним.

Фільтрація: поліпшена якість повітря

Важливим аспектом також є якість повітря, яке виходить із пилососа. Якісна система фільтрації забезпечує здорове середовище в приміщенні, видаляючи до 99,99 % часточок пилу розміром понад 1 мкм. Інтегрований мішок стандарту S-Bag не лише забезпечує зручність під час використання, а й слугує додатковим фільтром. Наявність спеціального клапана в мішку унеможливлює контакт із пилом під час його утилізації.

Естетика в деталях

Пилососи лінійки Electrolux EB61 можуть похизуватися не лише широкою функціональністю та екологічністю, а й сучасним дизайном. Матова, структурована поверхня і стильні кольори зумовлюють естетичний вигляд моделей, завдяки чому вони гармонійно пасуватимуть до будь-якого інтер’єру.

Крім якості та ефективності, лінійка мішкових пилососів Electrolux EB61 вирізняється екологічними та інноваційними особливостями, що робить пристрої оптимальним вибором для користувачів, які прагнуть забезпечити чистоту й комфорт в оселі.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів