Легенда безкомпромісної чистоти. Karcher продовжує бути в авангарді розвитку технологій мийок високого тиску

Головна Часопис Легенда безкомпромісної чистоти. Karcher продовжує бути в авангарді розвитку технологій мийок високого тиску
22.08.2024

Беззаперечний лідер із виробництва мийок високого тиску завдяки багаторічному досвіду, перевіреному поколіннями, втілює в життя принцип, за яким головним конкурентом для Karcher завтра є Karcher сьогодні. Саме тому з кожним роком асортимент мийок високого тиску поповнюється новими моделями, розробленими з урахуванням усіх побажань і потреб споживачів.

Цьогорічне оновлення асортименту вразило ринок запровадженням лінійки Classic. Її концепція в тому, щоби забезпечити максимальну продуктивність, функціональність і надійність за доступною ціною. Мийки високого тиску Classic найліпше згодяться для тих, хто цінує компакт­ність, легкість у використанні й простоту обслуговування.

Оновлення в лінійці Karcher Classic

У 2024 році асортимент мийок високого тиску Karcher Classic доповнили моделі К 2, К 3 і К 4. Кожна має свої унікальні характеристики, задовольняючи різноманітні потреби щодо очищення.

K 2 Classic стане ліпшим вибором для тих, хто шукає ефективне рішення для швидкого очищення невеликих ділянок біля будинку чи садового інвентарю. Компактність і легкість моделі роблять її зручною для зберігання та транспортування.

K 3 Classic – справжнє втілення ефективності в боротьбі з легкими забрудненнями. Попри компактний розмір, мийка має збільшену потужність, як порівняти з моделлю K 2, що робить її вдалим вибором для тих, хто прагне оптимального балансу між ергономічністю та продуктивністю.

К 4 Classic вражає своєю продуктивністю і мобільністю. Попри компактний розмір, ця мийка високого тиску порадує можливістю справлятися з найскладнішими забрудненнями, з якими не впорається жоден аналог інших виробників у цій ціновій категорії. К4 Classic – золотий стандарт з-поміж побутових мийок високого тиску.

Бестселери Karcher

Поки нові моделі лінійки Classic тільки починають завойовувати серця користувачів, згадаймо про лідерів ринку мийок високого тиску в різних сегментах: Karcher K 3, K 5, K 7.

K 3 Car & Home. Ця модель є базовим рішенням початкового класу, проте її компактність і функціональність дійсно вражають. Завдяки багатству комплектовання вона згодиться як для очищення нескладних забруднень на прибудинковій території, так і для догляду за невеликими транспортними засобами. K 3 Car & Home стане чудовим вибором для тих, хто хоче вперше спробувати мийку високого тиску й не готовий вкладати багато коштів.

K 5 Basic. Беззаперечний лідер є у середньому ціновому сегменті. Ця мийка зарекомендувала себе завдяки потужному двигуну з водяним охолодженням, який забезпечує високу продуктивність. Ергономічний пістолет і насадки рівномірно розподіляють струмінь, забезпечуючи найкращі результати чищення. Тоді як алюмінієва помпа гарантує високий тиск і тривале слугування.

K 7 WCM. Для тих, хто шукає щось потужніше, Karcher має в асортименті цю мийку високого тиску преміумкласу. Ця модель радує своїми показниками продуктивності, надійності, ергономічності та ефективності. Вона згодиться для ретельного очищення будь-яких поверхонь – від садових доріжок до великих автомобілів. Багатство комплектовання і різноманіття додаткових аксесуарів на вибір дають змогу відчути всі переваги мийки високого тиску Karcher.

K 3 Car & Home

K 5 Basic

K 7 WCM

Акумуляторні мінімийки Karcher

Відпочинок на природі, риболовля, велоспорт, садівництво чи прогулянки з вірним чотирилапим другом – усі ці активності дарують радість і задоволення. Але що робити, коли після приємних занять залишаються не такі приємні сліди бруду? Відповідь проста – акумуляторні мінімийки OC Karcher!

Ці пристрої стануть незамінними помічниками для всіх, хто любить проводити дозвілля на свіжому повітрі, але не хоче мати зайвий клопіт. Чи то потрібно помити колеса велосипеда після гонки лісовими стежками, очистити лапки песика після веселої прогулянки або ж навести лад у рибальському інвентарі – мінімийки Karcher OC легко впораються із цими завданнями. Ба більше, пристрої стануть справжніми рятівниками в разі обмеженого доступу до води або електропостачання або ж просто є потреба в мобільній мийці, яка має простий цикл роботи: дістав, помив, сховав.

У лінійці акумуляторних мінімийок наявні моделі OC 3 Plus Car і OC 6-18 Premium.

OC 3 Plus Car особливо сподобається автомобілістам завдяки своїй компактності та наявності додаткового автомобільного адаптера. Її можна легко взяти із собою в подорож і будь-якої потрібної миті очистити авто від дорожнього бруду.

OC 6-18 Premium - оптимальне рішення для тих, хто шукає ще більшу потужність. Ця модель середнього тиску згодиться для швидкого та ефективного прибирання в місцях, де бракує доступу до централізованого водо- та електропостачання. Важливо: 18-вольтний акумулятор, зарядний пристрій і всмоктувальний шланг до моделі OC 6-18 Premium треба придбати окремо.

Аксесуари до мийок високого тиску

Придбавши мийку високого тиску Karcher, користувач отримує не просто якісний пристрій, а помічника, який гарантує 5 років безтурботної експлуатації і чудовий сервіс.

Але й це не все! Karcher дбає про те, щоби досвід використання був максимально комфортним та ефективним: широкий вибір аксесуарів і спеціалізованих мийних засобів відкриває перед користувачем нові горизонти можливостей. Потрібно очистити труби? Комплекти для чищення труб точно стануть у пригоді. Бажаєте надати своїй терасі оновленого вигляду? Насадки для чищення терас зроблять це завдання легким і приємним. Не варто забувати також про пінні насадки, які перетворять процес миття автомобіля на справжнє задоволення, а різно­манітні щітки допоможуть дбайливо піклуватися про кожен куточок дому або саду.

Надаючи перевагу Karcher, користувач вибирає не просто чистоту, а цілий світ можливостей і надійного помічника, який завжди готовий допомогти в наведенні ладу!

Усувайте бруд легко та швидко, щоби продовжувати насолоджуватися улюбленими активностями без зайвих турбот!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів