Сучасні методи тривалого зберігання цілоріч з ARDESTO

Головна Часопис Сучасні методи тривалого зберігання цілоріч з ARDESTO
31.08.2024

Запаси на зиму або корисні натуральні ласощі на щодень: огляд сушарок ARDESTO.

У сучасному світі, де темп життя набирає шалених обертів, а здорове харчування набуває актуальності, сушені ягоди, овочі та фрукти стають майже незамінними в повсякденному раціоні. Ці продукти – природна скарбниця, адже зберігають натуральний смак і корисні властивості свіжих плодів, і при цьому не підвладні передчасному псуванню. Завдяки сушінню вони перетворюються на потужні концентрати здоров’я, де залишкову вологість мінімізовано до 20 %, але важлива частка вітамінів, мікроелементів, антиоксидантів та інших біологічно активних речовин залишається недоторканною, інколи навіть у більшій кількості, ніж у свіжих продуктах. Такі смаколики стають фундаментом здоров’я, даруючи низку переваг: від нормалізації травлення до профілактики захворювань.

Та головний секрет полягає не лише в самій природі продуктів, а й у технологіях їх оброблення. Сушарки ARDESTO – корисні ­пристрої, які допоможуть впоратися із цим завданням, і навіть більше. Їхній функціонал необмежено заготовкою овочів, фруктів, грибів чи зелені на зиму. Використовуючи сушарки ARDESTO, можна на власній кухні приготувати джерки, пастилу та інші смаколики!

ARDESTO має доволі широкий асортимент моделей різної потужності, форми та об’єму, які задовольнять потреби кожного:

  • FDB-5320: модель є оптимальною для тих, хто лише почав цікавитися сушінням, адже вирізняється простотою експлуатації, а інтуїтивно зрозуміле механічне регулювання температури – запорука вдалих результатів щоразу.
  • FDB-5321T: цей варіант чудово згодиться для тих, хто цінує зручність. Електронне керування та наявність таймера робить процес сушіння ще простішим та ефективнішим.
  • FDB-5385: потужна модель для великої родини або для тих, хто любить робити запаси на зиму. Збільшена потужність та місткі піддони надають змогу сушити більшу кількість продуктів одночасно.
  • FDB-1138: це справжній «розумний» помічник із LED-дисплеєм і знімними дверцятами. Регулювання температури та наявність великої кількості піддонів робить цю модель найліпшим вибором для ентузіастів сушіння.

Завдяки цим ­пристроям процес перетворення свіжих продуктів на сушені стає не лише доступним, але й захопливим заняттям. Сушарки ARDESTO допоможуть не тільки зберегти врожай на зиму, але і створити справжній арсенал здорових перекусів – від джерків до пастили, які будуть радувати смаком і підтримувати здоров’я протягом усього року.

ARDESTO FDB-5320. Синергія практичності та стилю

Сушарка для продуктів ARDESTO FDB-5320 – надійний помічник для любителів здорового харчування та кулінарних експериментів. Цей стильний пристрій із білосніжним основним блоком не лише стане окрасою кухні, але й забезпечить ефективне сушіння овочів, фруктів, грибів тощо завдяки потужності 245 Вт. Модель FDB-5320 оснащено кришкою з отворами для циркуляції повітря та п’ятьма прозорими піддонами-­решітками діаметром 32 см, що дає змогу обробляти велику кількість продуктів одночасно. Висота кожного піддона становить 3 см – цілком достатньо простору для рівномірного сушіння. Прозорість матеріалу зумовлює можливість спостерігати за процесом і контролювати його.

Регулювання температури в межах 35–70 °C – запорука точного налаштування оптимального режиму сушіння для різних типів продуктів, зберігаючи при цьому їхні корисні властивості та смак. Механічне керування з клавішею увімкнення і важелем регулювання потужності робить використання сушарки максимально простим і зручним. Сушарка для продуктів FDB-5320 – це не лише практичний пристрій для збереження врожаю, а й чудовий інструмент для створення смачних і корисних перекусів, який дасть змогу кожному насолоджуватися натуральними ласощами впродовж року.

  • Код товару: FDB-5320
  • Потужність 245 Вт
  • Кількість сушильних піддонів 5 шт.
  • Діаметр піддонів 32 см
  • Регулювання температури 35-70 °C

ARDESTO FDB-5321T. Оптимальний вибір для корисних перекусів

Домашній помічник для здорового харчування – сушарка ARDESTO FDB-5321T. Ця елегантна модель білого кольору із сірою основою є втіленням стилю і функціональності. Особливості конструкції – прозора кришка з отворами для відведення повітря та п’ять піддонів діаметром 32 см за висоти 3 см – зумовлюють можливість спостерігати й контролювати процес сушіння улюблених фруктів, овочів, грибів і трав.

Завдяки електронному керуванню та регулюванню температури від 40 до 70 °C вдасться максимально точно налаштувати режим сушіння, забезпечуючи рівномірне висушування продуктів на всіх рівнях за збереження всіх мінералів і вітамінів. Потужність 250 Вт – запорука ефективності. Однак справжньою перевагою цієї моделі є наявність таймера з діапазоном регулювання 1–48 год, який значно спрощує експлуатацію і сприяє економії часу: можна налаштувати час сушіння для конкретного продукту та займатися улюбленими справами, поки сушарка робить усю роботу. Вибираючи модель FDB-5321T, користувач отримує не просто ще один кухонний пристрій, а надійного помічника для приготування здорових і смачних страв для всієї родини.

  • Код товару: FDB-5321T
  • Потужність 250 Вт
  • Кількість сушильних піддонів 5 шт.
  • Діаметр піддонів 32 см
  • Регулювання температури 40–70 °C
  • Таймер 1–48 годин

ARDESTO FDB-5385. Втілення елегантності та потужності

Сушарка ARDESTO FDB-5385 – справжнє технологічне диво, адже стане чудовим поплічником під час кулінарних пригод! Завдяки потужності 520 Вт модель швидко та ефективно висушить велику кількість продуктів, перетворюючи їх на корисні смаколики. Дизайн сушарки FDB-5385 вражає елегантністю та функціональністю. Виконана в білому кольорі, вона гармонійно пасуватиме чи не до будь-якого інтер’єру. Основний блок, п’ять містких піддонів-­решіток діаметром 38,5 см і висотою 4 см кожен, а також кришка з отвором для відведення повітря, – конструкцію продумано до дрібниць для зручності експлуатації.

Механічне керування сушаркою є інтуїтивно зрозумілим і легким: важіль регулювання потужності дає змогу точно налаштувати температуру сушіння, аби забезпечити оптимальний режим для різних видів продуктів – від ягід до грибів. Запорукою надійного встановлення сушарки на будь-якій поверхні є прогумовані ніжки, які гарантують стабільність і стійкість пристрою під час роботи. Із сушаркою FDB-5385 користувач відкриє для себе нові горизонти кулінарної творчості, зберігаючи при цьому всі корисні властивості свіжих продуктів. Нехай ласощі завжди будуть не тільки смачними, але й корисними!

  • Код товару: FDB-5385
  • Потужність 520 Вт
  • Кількість сушильних піддонів: 5 шт.
  • Діаметр піддонів 38,5 см
  • Регулювання температури 35-70 °C

ARDESTO FDB-1138​. Стильний дизайн і майже безмежні можливості сушіння

Справжній чемпіон у світі здорового харчування – сушарка ARDESTO FDB-1138! Цей пристрій не просто сушить продукти, а перетворює їх на справжні скарби здоров’я та смаку. З огляду на потужність 550 Вт і наявність 10 прямокутних піддонів розміром 23 × 29,5 × 3 см та однієї решітки для підвішування, FDB-1138 легко впорається з обробленням дуже великого обсягу продуктів, зберігаючи при цьому всі їхні корисні властивості. Та особливістю цієї моделі є не лише її ефективність, а і стильний дизайн, завдяки чому пристрій гармонійно пасуватиме чи не до будь-якого інтер’єру: основний блок білого кольору доповнено чорною панеллю.

Знімні дверцята забезпечують легкий доступ до піддонів, а прозоре віконце разом із LED-дисплеєм, де відображаються вибрані налаштування, зумовлюють можливість контролювати процес сушіння без порушення температурного режиму через відчинення дверцят. Також передбачено регулювання температури в діапазоні 40–70 °C. Сушарка ARDESTO FDB-1138 – незамінний пристрій для приготування корисних смаколиків для всієї родини: від сушених фруктів та овочів до ароматних трав і навіть м’ясних делікатесів – можливості безмежні!

  • Код товару: FDB-1138
  • Потужність 550 Вт
  • Кількість сушильних піддонів 10 шт. + 1 решітка
  • Розмір піддонів 23 × 29,5 × 3 см
  • Регулювання температури 40–70 °C
  • Таймер 1–48 годин
  • LED-дисплей

Сушарки ARDESTO для фруктів та овочів зроблять усе самі: користувач має лише підготувати та завантажити інгредієнти, просто натиснути кнопку й можна повертатися до улюблених справ без зайвих турбот.

Вибирайте надійного помічника з асортименту ARDESTO і насолоджуйтеся корисними смаколиками!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів