Насоси Kärcher для дому та саду

Головна Часопис Насоси Kärcher для дому та саду
01.09.2024

Завдяки широкому асортименту надійних і потужних пристроїв вибрати модель відповідно до потреб вкрай легко. Із насосами Kärcher використання води стає раціональнішим та економічнішим.

Уявити життя в будинку без води важко. Вода потрібна для харчування, гігієни, прибирання і догляду за територією поряд із помешканням. Тому обзавестися якісним і надійним водяним насосом варто кожному господарю, аби постійно мати воду в достатній кількості.

Переваги насосів Kärcher:

  • висока продуктивність;
  • енергоефективне споживання електроенергії;
  • надійні запобіжні засоби для захисту обладнання від виходу з ладу;
  • зручність керування.

Бочковий насос

Код товару: 1.645-465.0

Завдяки водяному бочковому насосу Kärcher BP Barrel із вбудованим перемикачем увімкнення/вимкнення на затиску для кріплення до бочки сад і город можна зручно, ефективно й економічно поливати дощовою водою. Переваги очевидні: використовуючи дощову воду, вдасться зменшити витрати й забезпечити швидкий і рівномірний полив.

Насоси для води господарського призначення

Коди товарів: 1.645-355.0, 1.645-363.0

Насоси Kärcher BP Home & Garden допоможуть забезпечити будинок водою господарського призначення. Чи то полив саду, чи то подавання води до пральної машини, ванної кімнати або санвузла – довговічні, малошумні та інтелектуальні насоси цієї лінійки стануть у пригоді для розв’язання подібних завдань. Вони автоматично вмикаються під час водозабору й вимикаються в разі його припинення. Разом із відповідною ємністю насоси забезпечують надійне й безперебійне водопостачання, а завдяки постійному робочому тиску їх можна одночасно використовувати і для поливу саду.

Такі пристрої називають водяними напірними насосами з електронним керуванням. Насоси є багатоступеневими й забезпечують високу продуктивність, ефективність і тиху роботу. За однакових витрат води вимагають нижчої потужності двигуна, ніж звичайні струминні насоси, економлячи приблизно 30 % енергії.

Побутові насоси

Коди товарів: 1.645-750.0, 1.645-760.0

Найефективнішими є багатоступеневі насоси, які споживають за однакової продуктивності на 30 % менше електроенергії, ніж звичайні інжекторні насоси. Високопродуктивні побутові насоси Kärcher серії BP Home вирізняються перевіреною якістю.

Пристрої автоматично перека­чують воду з альтернативних джерел, як-то колодязі й цистерни, забезпечуючи недорогу регенеровану воду для побутового використання в пральних машинах, для змивання туалетів тощо. Насоси для дому є практичними, адже автоматично ­вмикаються і вимикаються за потреби й мають вбудований резервуар для компенсації тиску.

Свердловинні занурювані насоси

Коди товарів: 1.645-421.0, 1.645-422.0

Доступ до джерел води, як-то цистерни, глибокі колодязі й резервуари, можна отримати з довговічними насосами з нержавіючої сталі серії Kärcher BP Deep Well, які занурюють безпосередньо у воду. Передбачено захист насосів фільтром попереднього очищення. Компактний розмір і високий робочий тиск, який забезпечено завдяки багатоступеневій гідравліці, роблять насоси вдалим рішенням для вузьких і глибоких свердловин – потужний струмінь води гарантовано. Вироби оснащено реле тиску із захистом від перевантаження і подовженим силовим кабелем. Крім іншого, насоси можна використовувати для подавання технічної води в домашньому господарстві.

Насоси для будинку та поливу

Коди товарів: 1.645-700.0, 1.645-710.0, 1.645-730.0

Потужні садові насоси Kärcher BP Garden забезпечують надійне постачання води для будинку й поливу саду. Крім того, вони згодяться для подавання води з джерел на кшталт цистерн чи бочок. Замість використання питної води, яка стає дедалі дорожчою, з насосами із цього модельного ряду можна скористатися колодязною, ґрунтовою або дощовою водою.

Потужність насосів висока, тож є можливість підключати, наприклад, у саду розбризкувачі різних типів. Полив із насосами серії BP Garden буде не тільки економним, а і зручним, адже конструкцією передбачено практичний ножний перемикач.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів