Microsoft ESD – найзручніше!

Головна Часопис Microsoft ESD – найзручніше!
30.09.2024

Із розвитком технологічного прогресу користувачі та організації переосмислюють свій підхід до бізнес-­стратегії за умов «нової реальності». Вони швидко переходять на цифрові продукти та послуги, щоби залишатися актуальними в онлайн-­світі послуг, які є «кращими, дешевшими та швидшими».

Microsoft як авангард цифрової трансформації вже кілька років пропонує модель електронного розповсюдження програмного забезпечення (ESD-Electronic Software Distribution). Це дає змогу партнерам за лічені хвилини доставляти програмне забезпечення кінцевим споживачам та безпечно зберігати покупки в цифровому форматі.

Для зручності партнерів система постачання програмної продукції ESD Microsoft повністю інтегрована в партнерський В2В-портал ERC. Для всіх партнерів й інтернет-­магазинів перевагою буде можливість автоматизації постач, як за допомогою інструментів API, так і через кошик замовлень на В2В, коли партнер має змогу за лічені секунди після запиту отримати ключ і повний пакет документів – рахунок, видаткову накладну.

Переваги для замовників:

  • миттєва доставка за вигіднішою ціною, ніж коробкова версія (FPP);
  • усі переваги та особливості ліцензії, як і на аналогічний коробковий продукт;
  • не потрібно зберігати фізичну копію, адже всі застосунки можна завантажити;
  • ліцензії можна переносити на нові пристрої;
  • миттєва активація після придбання.

Переваги для реселерів

  • Більший потенціал для зростання: перехресні продажі та допродажі; легке розширення портфоліо.
  • Більша економічна вигода: немає фізичного продукту, як наслідок, відсутність ризиків і потреби в складських і транспортних витратах; жодних початкових інвестицій.
  • Гнучкість і зручність: завжди повний асортимент і найактуальніші версії; переваги збільшення пропозиції; можливість перевірки статусу ключа в системі B2B.

Продукція ESD як допродаж до обладнання*

*Купуючи Microsoft Office в ERC, можна брати участь у бонусних програмах Attach та Volume ESD і скористатися їх особливими умовами.

 

З усіх питань, які стосуються закупівлі ліцензій Microsoft ESD, звертайтеся до фахівців в ERC на електронну адресу Microsoft@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів