ThinkSystem SR550. Універсальний сервер, зростаючий разом з вашим бізнесом

Головна Новинки ThinkSystem SR550. Універсальний сервер, зростаючий разом з вашим бізнесом
22.02.2018

Двухпроцесорний стієчний сервер Lenovo ThinkSystem SR550 висотою 2U відмінно підходить для організацій будь-якого розміру, яким необхідна висока продуктивність, велика ємність підсистеми зберігання даних, гнучкість введення-виведення і відмовостійкість. Сервер SR550, призначений для обробки широкого спектру робочих навантажень, відрізняється кращими в галузі показниками надійності і задоволеності клієнтів. Він робить можливим вартісно-ефективну аналітичну обробку структурованих і неструктурованих даних з використанням складних алгоритмів, прискорює обробку транзакцій і служить ефективною основою систем спільної роботи над зростаючими масивами даних і великими файлами всередині організації.

Сервер SR550 надає численні функціональні можливості для підвищення продуктивності і гнучкості. Він оснащений двома процесорами сімейства Intel Xeon Scalable, які мають на 43% більше ядер, містять оперативну пам'ять нового покоління, більш продуктивну підсистему введення-виведення і збільшену ємність підсистеми зберігання даних в порівнянні з попереднім поколінням. У SR550 є до 120 ТБ для зберігання даних. Апаратний і програмний RAID і жорсткі диски зі зручною холодної заміною дозволяють з легкістю задовольняти потреби в зберіганні даних.

SR550 також підтримує установку двох внутрішніх завантажувальних модулів M.2, звільняючи тим самим зовнішні дискові відсіки для продуктивної ємності.

Фронтальні порти USB 3.0 і опціональний порт VGA на передній панелі спрощують розгортання і обслуговування. Крім того, до шести роз'ємів PCIe і різні варіанти модулів розширення LOM і NIC 1GbE / 10GbE, блоки живлення 80 PLUS Platinum і Titanium і безперервна робота при температурах до 45°C забезпечують додаткову гнучкість і економію коштів.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів