Новинка від MagPlayer: «зефірна» колекція магнітного конструктора

Головна Новинки Новинка від MagPlayer: «зефірна» колекція магнітного конструктора
16.07.2018

Колекція нових конструкторів MagPlayer зазнала приємних змін, які неодмінно оцінять маленькі винахідники. Форма граней стала пласкою, а магніти розташовані вже не всередині, а ззовні, тому конструкції тепер будуть міцніше. Колірна гама – стала пастельною, а деталі нагадують фігурний зефір.

Серед наборів представлені різноманітні комплекти, що відрізняються кількістю і складом деталей: стартовий набір (14 ел.) – чудово підійде для першого знайомства, а середні (88 ел., 109 ел.) – дозволять побудувати численні або великі конструкції!

Величезний набір магнітного конструктора MagPlayer на 237 ел. допоможе дітям проявити фантазію і втілити у реальність всі задуми з конструювання і спорудження фігур.

Усі набори сумісні з іншими наборами нової колекції MagPlayer. Усі деталі різнокольорові, вони приємних пастельних кольорів: блакитні, жовті, рожеві, бузкові. Комплекти складаються з різноманітних геометричних фігур: квадратів, трикутників, ромбів, трапецій, півкіл, п’яти- і шестикутників.

Особливість деяких наборів – наявність деталей із коліщатками для складання транспортних моделей. 

Один з найцікавіших комплектів – «Потяг» на 77 елементів. Крім геометричних фігур у наборі є безліч фрагментів для будівництва залізниці: деталей рельсів, вагонів, світлофору, станції. Є навіть 2 фігурки завзятих мандрівників.

Набір можна розширювати і доповнювати елементами з інших наборів MagPlayer, а також із LEGO DUPLO. 

Варіативність фігур дозволяє побудувати численні конструкції. Магнітне кріплення надійне: фігури будуть міцні, стійкі. 

Також у наборі є інструкція, спеціально адаптована для дітей. У ній детально і при цьому просто і доступно показані варіанти моделей, які можна зібрати. 

З допомогою набору діти не лише ознайомляться з основами геометрії, вивчать назви фігур, а й розвинуть численні навички і уміння, покращать координацію рухів і моторику. Складаючи конструктор, діти вчаться бути більш терплячими та уважними до деталей.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів