Улюблені герої і супергерої дітей і дорослих від eKids вже доступні!

Головна Новинки Улюблені герої і супергерої дітей і дорослих від eKids вже доступні!
31.07.2018

ERC - дистриб'ютор американського виробника мультимедіа і гаджетів KIDdesigns!

Компанія KIDdesigns володіє ліцензіями на виробництво під ТМ eKids і iHome високоякісної продукції з використанням сюжетів і героїв The Walt Disney Studios.

Продукція вже доступна до замовлення!

Бездротові акустичні системи у вигляді зоряних крейсерів Star Wars і навушники від героїв Avengers, мікрофони для караоке від Frozen і бумбокси Princess! Це відмінні продукти для дітей і дорослих! Наприклад, для дітей навушники з зменшеним оголів'ям і вбудованою активною системою захисту слуху з улюбленими героями, а для дорослих фанатів супергероїв повнорозмірні навушники з відмінним звучання!

Це оригінальні подарунки і ключові лоти в колекціях фанатів!

Нижче вказані деякі з сюжетів:

Товари з публікації
код товару: SW-347.UFMV7
немає в наявності
«Відпочинок потрібний мені, так. Відпочинок…» – говорив магістр Йода, один із найславетніших і наймогутніших майстрів-джедаїв у галактичній історії, та був безперечно правий. Відпочинок потрібний кожному. Компанія iHome випустила серію портативних акустичних систем «Star Wars», спеціально для прихильників космічної саги. Радіогодинник у вигляді космічного корабля допоможе тобі вчасно прокинутися, адже має функцію будильника. Корабель «левітує» у повітрі, завдяки стильній прозорій підставці. Блакитне підсвічування допоможе створити космічну атмосферу у будь-якому місці. Радіогодинник має екран, на якому відображається час, рівень заряду та радіо. Працює за допомогою трьох батарейок формату AA, та однієї батарейки CR 2032, усі вони йдуть у комплекті. Окрім того, колонка має DC-роз’єм, завдяки чому її можна заряджати через адаптер (до комплекту не входить). Акустична система постачається у стильній коробці з демо-версією. Довжина корабля – 20 см, а висота з підставкою – 14 см.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів