Новий бренд DRIVEN: іграшкові, але такі реалістичні машинки

Головна Новинки Новий бренд DRIVEN: іграшкові, але такі реалістичні машинки
25.04.2019

В асортименті ERC з’явилась нова продукція – багатофункціональна іграшкова спецтехніка, яка виглядає, як справжня. Дитячі іграшки Driven, що відповідають найвищому стандарту якості та безпеки, виробляє відома канадська компанія Battat, яку засновано 1897 року. Моделі є копіями справжніх автомобілів: пожежної машини, сміттєвоза, екскаватора, навантажувача, бетонозмішувача тощо.

Чим відрізняються машинки DRIVEN?

  • реалістичністю та деталізацією
  • багатофункціональністю
  • іграшки відповідають найвищим стандартам якості і безпеки
  • машинки Driven мають м'які гумові шини із протектором

Асортимент

Асортимент DRIVEN складається з різних серій за розміром та типом спецтехніки:

- серія «Standard» включає різну спецтехніку, сільськогосподарські транспортні засоби (комбайни й трактори), а також будівельні машини, наприклад, бульдозери, вантажівки та самоскиди.

- серія «Micro» - за розмірами машинки на третину менші за моделі «Стандарт», але добре деталізовані. Автівки мають заокруглені кути й реалістичний дизайн відповідно до прототипів, легкі, надійні, прості в керуванні та обслуговуванні.

- серія «Driven pocket series» окрема лінійка наборів мініатюрних машинок та аксесуарів. Із колекцією дитина зможе уявити себе водієм або організувати велику рятувальну операцію, залучивши спеціальне обладнання та команду.

Standard

Усі моделі функціональні, добре деталізовані та неодмінно сподобаються дітлахам. У асортименті: пожежна машина, автокран, самоскид, евакуатор.

Елементи спецтехніки функціонують, як у справжніх моделей. Так, наприклад, у пожежну машину можна налити воду і гасити уявну пожежу.

Micro

Під час гри малюк може відчути себе поліцейським, пожежником, водієм евакуатора або спеціалістом служби порятунку. У асортименті: екскаватор-навантажувач, пікап, евакуатор, сміттєвоз, пожежна машина, самоскид, гелікоптер, трактор, каток, автонавантажувач та інші моделі.

Driven pocket series

Великі ігрові набори із вантажівками та деталями і знаками, які дозволять побудувати цілий будівельний майданчик. Такі набори розвиватимуть моторику рук та стимулюватимуть сюжетно-рольову гру.

Цікава новинка – POCKET серія 1 та серія 2 – це колекційні іграшки-сюрпризи у вигляді кишенькової міні-моделі машинки.

Вони зберігаються у невеликих гаражах, які можна поєднувати між собою, та зібрати ціле містечко міні-авто.

Гра з машинками розвиває фантазію та дарує неймовірне задоволення. Це гарний подарунок для маленького дослідника. Іграшкові автокопії часто стають улюбленим хобі й переростають у доросле захоплення механікою.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів