Fujifilm Instax Mini 11. Hовa фотокамерa з миттєвим друком. Доступна для замовлень

Головна Новинки Fujifilm Instax Mini 11. Hовa фотокамерa з миттєвим друком. Доступна для замовлень
17.04.2020

Культова камера миттєвого друку Instax в новому виконанні - Fujifilm Instax mini 11, поліпшена версія найпопулярнішої моделі лінійки Instax.

Оновлений дизайн, стильні кольори, покращена якість друку, автоматична експозиція, спеціальний режим селфі і дзеркальце біля об'єктива, можливість кастомізувати камеру – це нескінченна творчість!

Свій культовий дизайн і простоту використання нова модель перейняла у найпопулярніших камер в лінійці - Instax mini 8 і Instax mini 9. Ніяких зайвих деталей, всього дві кнопки і безліч можливостей!

Стильний і компактний Fujifilm Instax mini 11, представлений в п'яти кольорах, стане незамінним супутником найяскравіших подій вашого життя. Ну, а поціновувачі лайків в соціальних мережах можуть бути впевненими - разом із новинкою ваш профіль не залишиться непоміченим!

Також не забуваємо про витратний матеріал - фотопапір з яскравим оформленням, який підкреслить ваші емоції.

 

Про компанію Instax

Пристрої миттєвого друку Instax з'явилися в 1998 році в Японії і користуються популярністю вже більше 20 років. Сьогодні Instax продається в 100 країнах світу, включаючи Європу, Америку та інші країни. Міжнародні експерти премій «Red Dot Design Award» та «iF Design Award» неодноразово виділяли не тільки зовнішній вигляд самих пристроїв Instax, але і зручність користування.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів