НОВИНКА SilverStone: анонс системи рідинного охолодження ICE GEM із ARGB-підсвічуванням

Головна Новинки НОВИНКА SilverStone: анонс системи рідинного охолодження ICE GEM із ARGB-підсвічуванням
19.10.2020

Продукція SilverStone – це першокласний дизайн у поєднанні з бездоганними технічними характеристиками, втілення ідей та розробок, багато з яких вже стали світовими трендами, від кращих фахівців та інженерів. Designing Inspiration або “Створюємо те, що надихає” - філософія та головна ідея SilverStone.

Компанія SilverStone починала свою діяльність з виробництва блоків живлення для персональних комп’ютерів. Багато ідей та технічних розробок SilverStone стали світовими трендами. Вони змінили погляд на звичні речі, стали початком численних модних тенденцій. На сьогодні, SilverStone – всесвітньо відомий виробник корпусів, блоків живлення, охолодження, аксесуарів для звичайних користувачів та професіоналів. Все, що створює SilverStone – це модно, стильно, бездоганно та престижно.

В асортименті SilverStone представлено численна кількість моделей стандартного повітряного охолодження для компактних та стандартних систем.

SilverStone анонсує нове покоління рідинного охолодження ICE GEM з ARGB-підсвічуванням:

двосекційні

SST-IG280-ARGB/SST-IG240-ARGB

трисекційні

SST-IG280-ARGB

Рідинне охолодження SilverStone ICE GEM це:

СУМІСТНІТЬ ІЗ СУЧАСНИМИ СОКЕТАМИ. Intel LGA 115X/1366/1200/2011/2066 и AMD sTRX4/TR4/AM4/AM3/AM2/FM2/FM1. Достатньо велика за розміром мідна відшліфована основа повністю накриває поверхню процесора AMD Ryzen Threadripper, запезпечує ефективне охолодження.

ЕФЕКТИВНА СИСТЕМА ВІДВОДУ ТЕПЛА ВІД ВОДОБЛОКУ. Багатокамерна конструкція помпи допомагає ізолювати канали гарячої і холодної рідини.

МАКСИМАЛЬНА ПРОДУКТИВНІСТЬ З МІНІМАЛЬНИМ ШУМОМ. Комплектний 4 pin PWM & 3 pin ARGB (5V LED) вентилятор з ARGB підсвічуванням, має унікальну досконалу форму лопатей (11 штук), що пригнічують турбулентний шум. Геометрія вентилятора оптимізована як для потоку повітря, так і для тиску.

МОЖЛИВІСТЬ КЕРУВАТИ ПІДСВІЧУВАННЯМ. В комплекті адресний RGB контролер (10 режимів підсвічування та можливість регулювати яскравість та швидкість зміни кольору).

ГАРАНТІЯ ПОЛІПШЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. Двигун помпи має трифазну, шести полосну конструкцію для більш плавної та тихої роботи у порівнянні із більшістю однофазними, чотири полосними різновидами.

ЗАПОБІГАННЯ КОРОЗІЇ ТА ВПЛИВУ АГРЕСИВНОГО СЕРЕДОВИЩА. За рахунок використання радіатору високої якості, що має антикорозійний захист та не буде ушкоджений або виведений з ладу під впливом пару, рідини, жиру та інших хімічних сполучень.

УНІКАЛЬНИЙ СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН. Помпа має покриття стилізоване під коштовний діамант, що виблискує яскравими барвами.

Система рідинного охолодження SilverStone ICE GEM – нове покоління охолодження для процесора, що безперечно стане чудовим доповненням сучасної комп’ютерної системи та забезпечить ефективний відвід тепла, приверне увагу унікальним дизайном.

SilverStone IceGem all-in-one liquid coolers - Intro (відео)

Незабаром новинка також буде представлена в асортименті ERC.

SilverStone – гарантує відмінну якість та сучасний стиль! Долучайтесь та обирайте краще!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів