Більш чистий спосіб позбутися засмічень - RYOBI R18DA-0

Головна Новинки Більш чистий спосіб позбутися засмічень - RYOBI R18DA-0
18.01.2021

Прочищувальний пристрій RYOBI R18DA-0 (5133004642) створений для швидкої і гігієнічної очистки побутової каналізації.

Безпечна автоматична механічна подача просуває 16-міліметрову робочу головку до місця засмічення зі швидкістю до 11,5 см/сек, при цьому без необхідності торкатися самого тросу руками. Це робить процес усунення засмічення набагато чистішим та гігієнічнішим, що особливо актуально при домашньому використанні.

Даний прочищувальний пристрій призначений для усунення засмічень у зливах раковин, душових, ванн і туалетів за допомогою головки діаметром 16мм і ідеально підходить для побутових каналізаційних трубопроводів діаметром до 50 мм.

Трос довжиною 7,6 м може проникнути глибоко в трубопровід, щоб виявити і усунути засмічення будь-якої важкості. При швидкості холостого ходу до 600 об/хв, голівка, що обертається, може усунути засмічення максимально контрольованим і безпечним чином. Тепер у вас є інструмент для вирішення проблеми, яка зазвичай вимагала чималих грошей та допомоги кваліфікованого спеціаліста.

Перемикач автоматичної подачі троса, при утриманні кнопки запуску полегшує використання агрегату. З даним пристроєм в вас не буде необхідності вручну витягати і проштовхувати трос, щоб знайти і усунути засмічення.

Коли головка опиняється у місці засмічення, спеціальний затискач фіксує положення троса, і ви вже можете вручну дістатися найбільш важкого та засміченого участку.

Витягнути трос з труби ви можете одним простим натисканням на перемикач реверсного ходу. Після втягування троса можна буде легко видалити всі стічні води з барабану через спеціальний дренажний отвір.

При використанні девайсу разом з акумулятором на 5,0 Аг прочищувальний інструмент може працювати до 3 годин 45 хвилин, забезпечуючи тим самим досить тривалий час роботи.

Будучи найновітнішим останнім доповненням до лінійки ONE +, новий 18В прочищувальний пристрій може працювати від будь-якого акумулятора ONE +!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів