CHIEFTEC CI-02B-OP: Новий багатофункціональний корпус для ПК у формі куба форм-фактору m-ATX

Головна Новинки CHIEFTEC CI-02B-OP: Новий багатофункціональний корпус для ПК у формі куба форм-фактору m-ATX
05.02.2021

CHIEFTEC урочисто презентували новий багатофункціональний корпус для ПК у найпопулярнішому на сьогоднішній день форматі куба, який ідеально підійде для будь-якого застосування - від офісних до домашніх медіа-систем.

Сучасний, елегантний дизайн корпусу поєднує матовий алюміній та сітчасту структуру стінок, що забезпечують гарну та ефективну вентиляцію усіх внутрішніх компонентів. Цей корпус є втіленням позачасового стилю та високої функціональності.

Так, CI-02B-OP – це один з найяскравіших представників корпусів серії Mesh від CHIEFTEC втілений у компактному кубічному форматі m-ATX.

Незважаючи на дуже компактні розміри, цей корпус надзвичайно гнучкий з точки зору сумісності апаратного забезпечення. Так він підтримує, наприклад, блоки живлення ATX довжиною до 16 см, графічні карти довжиною до 320 мм і кулери для процесору висотою до 160 мм. Крім того, установка внутрішніх компонентів у даний корпус стала ще легшою та зручнішою завдяки спеціальному механізму відкриття, аналогічному тому, що ми вже бачили у моделі CI-01B-OP.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів