Бюджетна пропозиція від ZALMAN: блок живлення ZM600-LXII

Головна Новинки Бюджетна пропозиція від ZALMAN: блок живлення ZM600-LXII
20.12.2021

Універсальний асортимент, унікальні технологічні рішення, багаторічний досвід та всесвітнє визнання ZALMAN – це важливі складові успіху.

Корпуси, блоки живлення, системи охолодження повітряні та рідинні, корисні аксесуари – це основна продукція ZALMAN, що користуються популярністю та відома широкому загалу знавців сучасних комп’ютерних комплектуючих.

Пропонуємо асортимент блоків живлення для ПК від ZALMAN - це оптимальне співвідношення якості, функціональних особливостей та вартості.

Що важливо розглянути у першу чергу при виборі блоку живлення для ПК, на прикладі моделі ZALMAN ZM600-LXII:

  • перш за все треба визначити необхідну потужність блоку живлення з огляду на всі компоненти системи у сукупності.
  • Блок живлення ZALMAN ZM600-LXII розрахований на сучасні компоненти та впорається із системою, що потребує 550-600W;

  • важливо визначити умови експлуатації компонентів та навантаження, чи призначена система для розгону або буде працювати у штатному режимі.
  • Виробник ZM600-LXII гарантує 100% сумісність із процесорами INTEL/AMD останнього покоління, показник ККД у діапазоні 92% при стандартних навантаженнях і гарантованим 550W по 12V лінії;

  • варто ознайомитись з основними параметрами специфікації блоку живлення – це наявність APFC, сертифікації 80+ згідно із міжнародними визнаними стандартами та на особливості компонентної бази.
  • Конструкція блоку живлення ZALMAN ZM600-LXII включає потужну одиночну шину + 12 В, така особливість схемотехніки ідеально підходить для майбутніх оновлень компонентів чи навантаженні при розгоні. Блок включає компоненти модуля активної корекції коефіцієнта потужності APFC (99%), що гарантує стабільну роботу та забезпечить високу енергоефективність. До складу компонентної бази входять конденсатори із показником максимальної робочої температури – 105°С, надійні та витривалі. Інтегрований EMI фільтр суттєво зменшує шуми під час роботи пристрою;

  • звернути увагу на наявність кабелів, їх розміщення та комплектування конекторами, що необхідні для підключення компонентів.
  • Блок живлення ZALMAN ZM600-LXII оснащений оптимальною кількістю реалізованих інтерфейсів, що мають зручне розміщення на кабелях. Без проблем можливо під’єднати один чи два відеоадаптера без використання перехідників та підключити достатню кількість периферійних пристроїв;

  • визначити наявність стандартних захістів, що сприяють стабільній та безперебійній роботі в процесі експлуатації.
  • Блок живлення ZALMAN ZM600-LXII гарантує захист від підвищеної напруги (OVP), від перегріву (OTP), від короткого замикання (SCP), від перевантаження по потужності (OPP);

  • важливо ознайомитись із активними та пасивними елементами охолодження блоку живлення.
  • Блок живлення ZALMAN ZM600-LXII із 120мм вентилятором на підшипнику ковзання. Конструкція корпусу включає елементи перфорації, що забезпечує активну циркуляцію нагрітого повітря назовні. Пасивна частина системи охолодження ZALMAN ZM600-LXII – два достатньо масивні чотирьохсекційні алюмінієві радіатори, що розташовані в низьковольтній та високовольтній частинах корпусу.  

  • необхідно звернути увагу на розміри блоку живлення та його стандарт, можливість розмістити в обраному корпусі (деякі корпуси мають обмеження по довжині блоку живлення) та комплектацію пристрою.
  • ZALMAN ZM600-LXII із стандартними розмірами для блоків живлення формату ATX. Комплект включає всі необхідні складові та інформацією, щодо умов експлуатації, а саме: кабель живлення, гвинти для кріплення блока живлення в середині корпусу, комплект одноразових стяжок для раціонального розміщення кабелів, докладну інструкцію користувача.

Отже, блоки живлення ZALMAN ZM600-LXII виготовлені на основі сучасної, перевіреної компонентної бази, що гарантує надійність і стабільність роботи впродовж тривалого терміну експлуатації та дозволяє бути впевненим у бездоганній працездатності блоку та якісному живленню системи.

Блок живлення ZALMAN ZM600-LXII призначений для домашніх та ігрових ПК початкового та середнього рівнів складності.

Багаторічний досвід, сумлінна праця провідних південно-корейських інженерів та визнання у всьому світі відмінної якості продукції – це сьогодення ZALMAN. Майбутнє із ZALMAN – це сучасний оновлений асортимент та прогресивні ідеї для розвитку бізнесу.

Разом із ZALMAN – впевнено до нових досягнень!

Товари з публікації
немає в наявності
Блок живлення Zalman ZM600-LXII забезпечує безперебійну подачу живлення ПК при одночасному зниженні надмірного енергоспоживання завдяки використанню високопродуктивних довговічних та надійних деталей.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів