Лінійка спецодягу NEO

Головна Новинки Лінійка спецодягу NEO
24.01.2022

Продовжуючи знайомство з лінійкою одягу NEO виділимо серії, які існують: PREMIUM, DENIM, CAMO NAVY, CAMO, HD, VISIBILITY, WARM, BASIC, OUTDOOR. Перед кожною серією одягу стоїть завдання максимально забезпечити легкість та зручність у роботі, і при цьому не забувати про комфорт, безпеку, функціональність одягу в якому він буде перебувати цілий робочий день.

Професійний одяг NEO

Вироби із флісу є практично в кожній серії NEO. Відомо, що фліс вбирає мало вологи, має хорошу теплоізоляцію, навіть у намоклому стані, продовжує гріти тіло, фліс міцний і зносостійкий, до того ж він приємний і м'який на дотик. Простий у догляді, швидко сохне і відноситься до екологічних матеріалів. Щільність флісу, що використовується у серіях NEO – 300 г/м2 і це безумовно гарантує тепло.

Так, наприклад, серія VISIBILITY - основне завдання її, підвищити видимість і збільшити безпеку працівника. Тому ці кофти доповнені світловідбиваючими деталями. У серіях, де важлива міцність виробу, зроблені мікси з різних тканин.

Наприклад Oxford, для збільшення міцності, використовується тканина (100% бавовна щільністю 250 г/м2) на плечах, ліктях, рукавах.

Всі вироби з флісу мають велику кількість кишень та відділень, які зручно використовувати протягом робочого дня. І ще кожна кофта NEO має широку модну кольорову гаму та міський стиль, що дозволяє її носити не лише на роботу.

У холодну пору року не треба забувати про термобілизну NEO! Комфорт забезпечує безшовна тканина, так звана "друга шкіра", завдяки використанню трикотажу кругової в'язки та зшиванню деталей плоским швом. Волокна, з яких виготовлений трикотаж, мають властивість відводити вологу, що утворюється на шкірі, в анатомічних областях, що найбільш схильні до підвищеного потовиділення термоактивний трикотаж.

Весь товар э в наявності та доступний до замовлення

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів