Новинка бренду ARDESTO - ручний блендер ARDESTO HBK-800BR

Головна Новинки Новинка бренду ARDESTO - ручний блендер ARDESTO HBK-800BR
15.02.2022

Асортимент товарів ARDESTO поповнився новим товаром - ручним блендером ARDESTO HBK-800BR

Ручний блендер ARDESTO HBK-800BR: поєднання швидкості, надійності та ергономічності.

Приготування соусів, супів, домашнього майонезу, дитячого харчування та молочних коктейлів буде неймовірно простим із блендером занурювального типу ARDESTO HBK-800BR потужністю 800 Вт.

Ніжка та ножі блендера ARDESTO HBK-800BR виготовлені з нержавіючої сталі, що надає надійності та дає змогу подрібнювати як холодні, так і гарячі продукти і страви. Форма ніжки блендера розроблена таким чином, щоб максимально знизити можливість розбризкування продуктів у процесі подрібнювання та запобігти пошкодженню посуду під час роботи.

Керування пристроєм відбуваються за допомогою великих і зручних кнопок на ергономічній ручці блендера. Користувач зможе обрати один з дев’яти режимів швидкості завдяки зручному регулятору на верхній частині корпусу. А за потреби – ввімкнути окремою кнопкою режим «TURBO» для роботи на максимальній швидкості.

Завдяки насадці-віничку блендер, крім функції подрібнення, може ще збивати та перемішувати продукти, тож стане у пригоді під час приготування тіста для млинців, бісквітів, омлетів, кремів тощо. А для зручності і точності в комплекті також є мірний стакан на 600 мл.

Більше інформації про новинку за посиланням - ardesto.com.ua

Товари з публікації
код товару: HBK-800BR
1499 грн*
є в наявності
Ергономічний ручний блендер ARDESTO HBK-800BR занурювального типу потужністю 800 Вт стане у пригоді під час приготування соусів, супів, майонезу, дитячого харчування та молочних коктейлів. Комплектується мірним стаканом 600 мл та насадкою-віничком.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів