Товари Neo Tools для ремонту смартфонів, планшетів, ноутбуків

Головна Новинки Товари Neo Tools для ремонту смартфонів, планшетів, ноутбуків
18.02.2022

Ремонт та обслуговування сучасної електроніки - актуальна послуга. Сервісному майстру потрібен набір інструментів та обладнання для виконання комплексу ремонтних робіт різних пристроїв, використовуючи зручні викрутки, скальпелі, пінцети, щітки тощо. Майстер зможе ремонтувати смартфони, планшети, ноутбуки та іншу електроніку.

Ремонт гаджетів потребує використання непростих інструментів. Такий ремонт буде виконано професійно та швидко з Neo Tools!

Ремонт починається з розбирання гаджету, для цього необхідно мати викрутку з потрібною головкою. З кожним роком кількість спеціальних біт зростає, і часто один набір не покриває потреб у битках.

У виборі наборів викруток для ремонту смартфонів, планшетів, ноутбуків звертають увагу на:

  • Якість біт;
  • Кількість біт (окремо докуповувати потрібну викрутку дорожче);
  • Зручність ручки тримача біт;
  • Наявність боксу зберігання набору;
  • Надійність закріплення насадки в наборі.

Використання лопатки для відкриття корпусних частин краще ніж підручні інструменти, які можуть пошкодити корпус! Для акуратного розкриття корпусу використовують пластикові лопатки та медіатори або залізні із закругленими краями. Скальпель допоможе зрізати клей або скотч, який тримає тачскрин або екран.

Важливим інструментом для ремонту телефонів є пінцети, оскільки розмір елементів з яких складається телефон дуже малі. Вилучення шлейфів з роз'ємів, утримання елементів під час паяння, вилучення болтиків, підтримка корпусних частин, всі ці процедури практично неможливо виконати без пінцету.

Магнітний тримач на руці просто необхідний для професійного ремонту смартфонів, планшетів, ноутбуків. Тримач значно полегшує роботу, оскільки впорядковує невеликі елементи, притягує їх до магнітної поверхні. Магнітний тримач схожий на годинник, що комфортно. Його можна надіти на зап'ясті вільної руки (як для правшів, так і для шульг). Утримувач має зручну застібку.

Універсальний утримувач. Незамінна річ під час ремонту складної мікроелектроніки. Дозволяє надійно утримувати плати різних розмірів, тим самим полегшує роботу майстра, оскільки не потрібно утримувати плату рукою.

Кліщі для зняття дисплеїв використовуються для безпечного відокремлення дисплея від корпусу. На кінцях інструменту є спеціальні присоски, які делікатно прилипають до дисплея та полегшують його демонтаж. Ергономічна ручка покрита гумою, що запобігає ковзанню руки.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів