CAM570 – передова 4K камера бренда AVer з двома об’єктивами та аудіовідстеженням

Головна Новинки CAM570 – передова 4K камера бренда AVer з двома об’єктивами та аудіовідстеженням
21.02.2023

Відтепер отримати максимально реалістичне зображення та проводити відеоконференції на найвищому рівні можна завдяки камері AVer CAM570 з оптичним зумом і двома об’єктивами, яка підтримує передавання відео з ультрависокою роздільною здатністю 4K.

Один із об’єктивів – PTZ-лінза з 36-кратним зумом, інший використовує технології AI і має кут огляду 95°. Камеру CAM570 оснащено вбудованим аудіодатчиком, який розпізнає та відстежує голоси людей на відстані до 10 м. Такі технології AI, як Smart Gallery та керування жестами, допомагають побачити кожного учасника з близької відстані, маючи гарну якість відео.

Особливості:

  • аудіотрекінг;
  • динамічне виявлення;
  • функція Smart Gallery;
  • керування жестами;
  • подвійний об’єктив;
  • роздільна здатність 4К.

Аудіовідстеження доповідача за голосом

Режими відстеження звуку та презентації дають змогу сфокусуватися на ведучому. Камера автоматично слідує за доповідачем. Крім того, можна встановити точку для фокусування камери на певній зоні. Вбудований датчик вловлює голоси людей на відстані до 10 м, не відволікаючись на спікерфон.

Динамічне виявлення учасників

Конструкція з двома об’єктивами точно визначає рух усіх учасників у режимі реального часу, водночас забезпечуючи широкий огляд приміщення. Додатковий об’єктив з AI виявляє нових учасників і запускає PTZ-камеру для повторного кадрування кожного присутнього, тож всі будуть миттєво визначені для безперешкодної трансляції в режимі реального часу.

Smart Gallery

Функція Smart Gallery кадрує учасників зустрічі та відображає їх в однакових окремих вікнах. Відображати можна як обличчя учасників (режим кадрування голови), так і тіло вище поясу (портретний режим) – це значно підвищує ефективність гібридних зустрічей.

Керування жестами

Завдяки застосуванню AI для розпізнавання жестів та інтерпретації команд можна вмикати/вимикати функцію відстеження та збільшувати/зменшувати масштаб, не торкаючись камери фізично. А це позитивно відображається на гігієні робочого простору.

Режим PiP «картинка у картинці»

CAM570 має PTZ-об’єктив із 36-кратним зумом і AI-об’єктив для забезпечення панорамного огляду. Функція PIP дає змогу користувачам бачити спікера й учасників зустрічі одночасно, що стане в пригоді для середніх і великих конференц-кімнат.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів