Нова серія акумуляторних пилососів Electrolux 300. Легкий ергономічний пилосос для щоденного використання

Головна Новинки Нова серія акумуляторних пилососів Electrolux 300. Легкий ергономічний пилосос для щоденного використання
13.06.2023

Перевага бездротових пилососів 2 в 1 серії 300 – можливість адаптації до потреб користувачів: знімний ручний блок для точкового прибирання, ергономічна конструкція, ба більше, пристрої впораються з покладеними завданнями навіть без електроживлення, адже час автономної роботи становить до 45 хвилин (залежно від режиму потужності).

Покращення, як порівняти з попередньою серією Electrolux Ergorapido Classic:

  • Потужніший акумулятор 2 А·год
  • Вища напруга 18 В HD
  • Триваліший час роботи (до 45 хв) 
  • Осьова циклонна технологія

Легкий і гнучкий: акумуляторні пилососи серії 300 – запорука ефективного прибирання

Моделі стануть у пригоді для щоденного прибирання. Прості у використанні, пилососи ефективно видаляють пил і часточки бруду з усіх поверхонь.

Знімний ручний блок 2 в 1 для швидкого прибирання

З-поміж інших пристрої серії вирізняються ергономічною конструкцією. Ручний блок легко знімається для швидкого точкового видалення бруду або прибирання важкодоступних місць.

Маневреність на різних поверхнях

Пилососи демонструють маневрене та плавне ковзання на різних поверхнях. Для дійсно глибокого очищення рекомендовано використовувати додаткову насадку ZE139, що призначена для ефективного чищення оббивки, подушок, простирадл та килимів – видалення бруду, який часто залишається непоміченим, проте шкодить здоров’ю.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів