Сушильна машина LG: самоочищення, автономність і збереження тканин

Головна Новинки Сушильна машина LG: самоочищення, автономність і збереження тканин
16.08.2023

Сушильна машина DC90V5V0W – нова модель із лінійки сушильних машин LG. Вона піклується не тільки про збереження стану речей, а й про здоров’я їхніх власників.

Разом із пральною машиною сушка забезпечує якісно новий рівень догляду за одягом – навіть із найделікатніших тканин. Розумні технології вирішують за власників, як найкраще сушити одяг, а спеціальні програми економлять час та електроенергію.

Дбайливе ставлення до речей забезпечує інверторний тепловий насос LG DUAL Inverter Heat Pump. Він сушить одяг теплим повітрям за температури не вище 50 – 60 °C, завдяки чому навіть шовкові блузи та пуховики залишаються м’якими й неушкодженими. Пристрій сам підбирає оптимальну програму сушіння, тож речі триматимуть форму без усадки й тривалий час матимуть вигляд нових.

Контролювати процес роботи машини можна дистанційно – через Wi-Fi та застосунок LG ThinQ. У ньому можна вибрати режими, налаштування, завантажити додаткові програми та навіть синхронізувати сушку з пральною машиною. Завдяки технології Smart Pairing сушильна машина підбиратиме програму для догляду за речами з огляду на те, які програми використовували під час прання. Це ще одна гарантія кращого збереження якості тканин.

Сушильна машина DC90V5V0W має високий рівень енергоефективності A++ та низький рівень шуму – це забезпечує компресор із двома циліндрами. LG надає 10 років гарантії на мотор і компресор, коли інші компанії надають гарантії тільки на мотор. Економніше використання ресурсів гарантує інноваційна технологія Eco Hybrid. Треба використовувати менше електроенергії? З функцією «Заощадження електроенергії» можна зекономити до 21 % електрики. Потрібно якнайшвидше висушити одяг? З цим впорається функція «Заощадження часу», яка зменшує тривалість сушіння на 24 % (за температури 60 °C).

Алергіки та люди, що страждають на респіраторні захворювання, можуть не перейматися щодо безпечності речей, оскільки техніку оснастили спеціальною програмою «Протиалергенне». Сушка видаляє до 99,9 % мікроорганізмів та алергенів, зокрема пух, шерсть, кліщів і домашній пил. Дитячі іграшки або подушки будуть справді чистими, без ризику викликати будь-які подразнення.

Окрім турботи про здоров’я власників, сушильна машина також дбає про їхній час. Вона самостійно очищує конденсатор до трьох разів за цикл. Користування цією функцією не вимагає додаткового під’єднання до водопроводу, оскільки машина під тиском спрямовує конденсат на очищення.

У новій моделі LG збережено мінімалістський дизайн у білому кольорі, який гармонійно інтегрується в будь-який інтер’єр. Сушка є універсальною, адже власник може перевісити дверцята на зручний для себе бік та по-різному розташувати пристрій відносно пральної машини. Великий дисплей, кнопка перемикання сріблястого кольору та загартоване скло роблять із сушильної машини стильного та водночас потужного помічника, який полегшує процес догляду за речами та зберігає їхній зовнішній вигляд на роки.

Товари з публікації
код товару: DC90V5V0W
36999 грн*
є в наявності
Сушильна машина DC90V5V0W — це нова модель з лінійки сушильних машин LG. Вона піклується не тільки про збереження стану речей, але й про здоров’я їхніх власників. Дбайливе ставлення до речей забезпечує інверторний тепловий насос LG DUAL Inverter Heat Pump. Він сушить одяг теплим повітрям температурою не вище 50–60 °C, завдяки чому навіть шовкові блузи або пуховики залишаються м’якими й неушкодженими. Пристрій сам підбирає оптимальну програму сушіння, тож речі триматимуть форму без усадки й тривалий час виглядатимуть як нові. Контролювати процес роботи машини можна дистанційно — через WiFi та додаток LG ThinQ. Він дозволяє обирати режими, налаштування, завантажувати додаткові програми та навіть синхронізувати сушку з пральною машиною.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів