Прально-сушильна машина 8 (5) кг Beko B5DFT58447W у дизайні Beyond доступна до замовлення!

Головна Новинки Прально-сушильна машина 8 (5) кг Beko B5DFT58447W у дизайні Beyond доступна до замовлення!
31.08.2023

Стильний дизайн, можливість завантаження 8 кг білизни для прання та 5 кг для сушіння, ефективне віджимання 1 400 об/хв, функція «Пара» і SMART, інверторний двигун – неабияку технологічність і потужність приховує компактний корпус пральної машини з модельного ряду 2023 року завглибшки 57 см.

SteamCure: оброблення білизни парою

Чи доводиться додатково обробляти плями на одязі, перш ніж прати його? Технологія SteamCure зробить це сама: плями обробляються парою перед пранням, щоби пом’якшити бруд для його легкого та делікатного видалення. Крім того, оброблення парою забезпечує гігієнічніше очищення, а на фінальному етапі – зменшує утворення складок на речах, що значно полегшує їхнє прасування. Тепер користувачі матимуть менше клопоту як до прання, так і після.

Інверторний двигун ProSmart: висока ефективність, довговічність і низький рівень шуму

Більше не буде величезних рахунків за електроенергію та головного болю, що виникає через гучний шум щоразу під час прання. Безщіткова конструкція двигуна ProSmart гарантує енергоефективність, знижений рівень шуму й довговічність – і все це в одному пристрої! Завдяки цьому пральна машина працюватиме продуктивніше, не обтяжуючи бюджет і не створюючи дискомфорту через шум.

AquaWave: делікатніше прання завдяки хвилеподібній траєкторії в барабані

Часом через прання речі псуються: колір тканин тьмяніє, одяг «сідає» чи на ньому виникають ковтунці. Проте з Beko B5DFT58447W – це все стає міфом. Вигнуте скло дверцят у системі AquaWave і лопаті спеціальної конструкції, що переміщують білизну хвильовими рухами всередині барабана, роблять процес прання менш шкідливим для одягу й більш ефективним. Тож коли наступного разу хтось похвалить нову блузку, а відповідь буде: «Та вона ж стара!», можливо, це буде наближено до правди.

Товари з публікації
код товару: B5DFT58447W
21999 грн*
є в наявності
Висока ефективність і довговічність, низький рівень шуму. Не турбуйтеся про величезні рахунки за електроенергію та позбавтеся головного болю, що виникає через сильний шум щоразу, коли перете й сушите одяг. Завдяки конструкції без щіток двигун ProSmart гарантує енергоефективність, знижений рівень шуму та підвищену довговічність – і все це в одному пристрої. Завдяки цьому пральна машина із сушаркою працюватиме продуктивніше, не навантажуючи бюджет і не додаючи зайвих турбот.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів