Електрична духова шафа Beko BBIM14300WMS

Головна Новинки Електрична духова шафа Beko BBIM14300WMS
13.09.2023

Новий дизайн моделі 2023 року руйнує межу між елегантністю і функціональністю.

Білий корпус духової шафи об’ємом 72 л приховує неабияку технологічність: пристрій оснащено конвекційною системою і 8 програмами, що забезпечує широкі можливості приготування й робить духовку надійним поплічником під час будь-яких кулінарних експериментів. До того ж і комфорт відчувається в кожному русі: телескопічні напрямні забезпечать легке та безпечне перенесення страв із рівня на рівень. Клас енергоефективності A – це зобов’язання не лише забезпечувати ефективність під час приготування смаколиків, але й берегти планету.

Каталітика: стінка із самоочищенням

Економте час, доглядаючи за духовою шафою з каталітичною задньою стінкою. Завдяки спеціальному покриттю стінки духовки всі жирні плями, які потрапляють на неї, швидко абсорбуються. Під час хімічної реакції жир розкладається на воду та вуглекислий газ, тому немає потреби очищувати стінку, що полегшує догляд за духовою шафою.

Телескопічні полиці: безпечні та зручні висувні напрямні

Часом вийняти з духової шафи важке деко буває складно, а телескопічні полиці полегшать це завдання. Система напрямних дає змогу повністю (або на 2/3 у частково телескопічній версії) висунути полицю зі стравою на ній.

Галогенне підсвічування: повний контроль усього, що відбувається всередині

Потрібно перевірити, як відбувається приготування страви, але бажано не відчиняти дверцята, щоби не знизити температуру? Галогенне підсвічування дає змогу бачити все всередині духової шафи, тож тепер не доведеться щоразу відчиняти її, щоби контролювати процес приготування.

Надійні та міцні дверцята, що витримують важкий посуд

Гарячі й важкі деко та форми іноді складно дістати з духової шафи. Надійні дверцята духової шафи витримують вагу до 22,5 кг. Це на 20 % більше за стандартний пристрій, тож можна спокійно поставити гаряче деко на відчинені дверцята, щоби перевести подих.

SoftClose: автоматичне притягання дверцят

Можна бути впевненими, що під час закривання дверцят не залишиться щілина. Це забезпечують спеціальні петлі дверцят, які щільно прилягають.

Особливості

  • Знімне скло дверцят
  • Притягання дверцят під час закривання
  • 3D-приготування
  • Функція розморожування
  • Каталітична задня панель
  • Знімні напрямні
  • Телескопічна напрямна
  • Вентилятор охолодження
  • Конвекція з кільцевим нагрівачем
  • Малий гриль із конвекцією

Товари з публікації
код товару: BBIM14300WMS
14499 грн*
немає в наявності
Економте свій час при догляді за духовою шафою з каталітичною задньою стінкою. Завдяки спеціальному покриттю стінки духовки, усі жирні плями, які потрапляють на неї швидко абсорбуються. А хімічна реакція розкладає жир на воду та вуглекислий газ, тому відсутня необхідність в очищенні такої стінки, що і полегшує догляд за духовою шафою. Безпечні та зручні висувні напрямні. Якщо буває складно вийняти з духової шафи важке деко, телескопічні полиці полегшать цю задачу. Система напрямних дозволяє повністю (або на 2/3 в частково телескопічній версії) висунути полицю зі стравою на ній.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів