SilverStone FARA 311: компактний класичний корпус для сучасних компонентів

Головна Новинки SilverStone FARA 311: компактний класичний корпус для сучасних компонентів
21.09.2023

SilverStone розробник сучасних ідей для корпусів, блоків живлення та систем охолодження. Продукція SilverStone – це першокласний дизайн у поєднанні з бездоганними технічними характеристиками, втілення ідей та розробок провідних тайванських фахівців та інженерів, багато з яких вже стали світовими трендами.

Комп’ютерні корпуси SilverStone - це елегантна класика з ідеальним функціоналом для ігрових та робочих, професійних станцій. Системи охолодження та вентилятори SilverStone працюють тихо та ефективно із максимальною продуктивністю. Блоки живлення SilverStone із сучасною компонентною базою, створені з урахуванням актуальних потреб користувачів. Варто зазначити, що саме з блоків живлення компанія SilverStone розпочинала свій шлях до світового визнання.

В 2023 році SilverStone оновлює асортимент продукції та удосконалює популярні моделі, що вже стали хітами минулих років.

Оновлений асортимент компактних комп’ютерних корпусів - SilverStone FARA 311

Компактний класичний корпус із раціональною конструкцією та відмінною вентиляцією. Просторий та зручний для створення сучасного ПК з можливістю встановлення материнських плат форм фактору Micro-ATX, Mini-ITX, високопродуктивних комплектуючих та охолодження.

ОСОБЛИВОСТІ ДИЗАЙНУ

Корпус з класичним дизайном та панеллю управління на фронтальній стороні. Металева сітка сприяє безперешкодному проникненню повітряних потоків та охолодженню компонентів.

ЕФЕКТИВНИЙ ОБДУВ КОМПОНЕНТІВ КОРПУСУ

У комплекті один 120 мм вентилятор на задній панелі. Загалом в корпусі продумані місця для чотирьох вентиляторів: 120 мм або 140 мм х 2 шт. на передній панелі та 120 мм х 1 шт. на задній панелі.

Корпус розрахований на повітряне охолодження для процесора висотою до 156 мм і дво-, односекційні системи рідинного охолодження на передню панель (у тому числі з 140 мм радіатором) та односекційну 120 мм на задню панель.

ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ

Вивірена конструкція інтер'єру корпусу: достатньо місця для продуктивної відеокарти та ефективної системи охолодження. В корпус можна встановити по два 3.5 "дюймових і 2.5" дюймових накопичувачів в різних комбінаціях. Слот 3.5” конвертується у 2.5” дюймовий, також передбачений зовнішній 5,25” відсік, з можливістю конвертації у 3.5” або 2.5”.

Корпус розрахований на блок живлення ATX довжиною до 140 мм, відеокарту довжиною до 354 мм з обмеженням ширини до 161 мм з вбудованим 120 мм вентилятором на передній панелі. В наявності 4 слоти розширення. Корпус відрізняється продуманим інтер'єром та сумісний за параметрами із сучасними комплектуючими. Продумане акуратне, зручне компонування та розміщення кабелів, завдяки раціональному кабель-менеджменту, стане в пригоді під час збірки ПК.

ДОДАТКОВО

Два порти USB 3.0 та один USB 2.0 інтегровані з одним аудіо роз'ємом для зручності при підключенні різноманітних аксесуарів.

Рекомендуємо доповнити корпус SilverStone FARA FA311-B фірмовими компонентами: блоками живлення та охолодженням SilverStone.

Корпус компактний, досить місткий, з ефективним обдувом компонентів. Підійде для збирання сучасного домашнього ПК, робочої комп'ютерної станції.

Долучайтесь та вибирайте краще!

SilverStone FARA 311 Compact Micro-ATX chassis with significant features - YouTube

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів