Новий монітор LG 34WR50QC-B

Головна Новинки Новий монітор LG 34WR50QC-B
04.10.2023

У сімействі моніторів LG поповнення – нова багатофункціональна модель 34WR50QC-B з діагоналлю 34″, що вирізняється набором характеристик, які будуть затребувані в різних споживчих групах.

За домашнього використання монітор згодиться для перегляду й обробки різноманітного контенту. Велика вигнута VA-матриця з роздільною здатністю 3 440 × 1 440 має охоплення кольорового простору sRGB 99 %, є підтримання розширеного динамічного діапазону HDR10. Геймерам сподобається частота оновлення кадрів 100 Гц, а також підтримання AMD FreeSync, Dynamic Action Sync та Black Stabilizer.

Режими Reader Mode та Flicker Safe допоможуть налаштувати монітор для комфортної роботи з текстом і значно знизити навантаження на очі у разі тривалого використання вдома та в офісі. Модель 34WR50QC-B оснащено рознімами 2 × HDMI та DP, що забезпечує легке під’єднання кількох різних джерел сигналу (наприклад, одночасно домашнього ПК і робочого ноутбука). Є вихід для навушників. Монітор підтримує стандарт настінного встановлення VESA, що розширює можливості організації робочого простору на столі.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів