Пральна машина Electrolux EW6S306SU: безкомпромісність якості прання, компактність, економія часу

Головна Новинки Пральна машина Electrolux EW6S306SU: безкомпромісність якості прання, компактність, економія часу
06.10.2023

Коли постійно перебуваєш у вирі подій, звикаєш швидко ухвалювати рішення, заощаджувати час і простір, створюючи максимальний комфорт і дбаючи про улюблені речі.

Із пральною машиною Electrolux EW6S306SU одяг матиме бездоганний вигляд – жодних компромісів щодо якості. Пристрій компактного дизайну, тож заощадить простір і дасть змогу розташувати пральну машину в місцях, що занадто малі для агрегатів стандартного розміру.

Electrolux EW6S306SU оснащена системою SensiCare, що адаптує цикл до кількості завантажених речей для запобігання надмірному пранню. Завдяки цьому одяг зберігає доглянутий вигляд довше, а вода й електроенергія витрачаються економніше.

Функція «Протиалергія з парою» – це поєднання водяної пари з високоефективною програмою прання, що видаляє бактерії, віруси й алергени з одягу, та це ще один привід звернути увагу на Electrolux EW6S306SU.

З опцією «Додаткове пом’якшення» відбувається попереднє замочування та рівномірний розподіл одягу перед додаванням кондиціонера, забезпечуючи його потрапляння у кожне волокно та даруючи відчуття м’якості й свіжий аромат речам надовго.

І вишенька на торті – функція «Регулювання часу»! Із нею можна вибрати тривалість циклу прання відповідно до часу, який є в розпорядженні користувача. Жодних компромісів між економією часу й ретельністю прання одягу.

Інноваційні технології Electrolux EW6S306SU забезпечать неперевершений вигляд речам, продовжуючи їхнє життя.

Товари з публікації
код товару: EW6S306SU
12699 грн*
є в наявності
Коли постійно знаходишся у вирі подій звикаєш швидко приймати рішення, заощаджувати час і простір, для створення максимального комфорту. Компактна пральна машина Electrolux EW6S306SU з системою SensiCare адаптує цикл до завантаження речей для запобігання надмірному пранню одягу. Завдяки цьому одяг зберігає свій вигляд довше, а вода та електроенергія витрачаються економніше. Компактний дизайн дозволяє розташувати машину у місцях замалих для стандартного пристрою.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів