Бездротовий пилосос Electrolux EW81U3DB 800 Wet&Dry: чистота без зусиль

Головна Новинки Бездротовий пилосос Electrolux EW81U3DB 800 Wet&Dry: чистота без зусиль
16.10.2023

Асортимент акумуляторних пилососів Electrolux розширено моделлю EW81U3DB 800 Wet&Dry – цей потужний і зручний пристрій призначений як для сухого, так і вологого прибирання. Бездротовий пилосос 800 Wet&Dry відомий своєю продуктивністю і здатністю працювати за умов періодичного припинення електропостачання.

Потужність і продуктивність

Electrolux EW81U3DB оснащений потужним мотором, який дає змогу пилососу ефективно збирати сухе сміття і пролиту рідину. Бездротовий пилосос Wet&Dry збирає до 99% сухого сміття й ефективно очищає пролиту рідину для бездоганних результатів прибирання.

Він легко справляється із забрудненнями на різних типах поверхонь, як-от килим, лінолеум і плитка.

Розумне розпізнавання бруду

Пилосос Electrolux 800 Wet&Dry виявляє бруд за допомогою інфрачервоної технології та автоматично регулює потужність всмоктування.

У прибиранні липких плям використовується функція ефективного розподілу води.

Бездротовий дизайн

Electrolux 800 Wet&Dry дуже зручний у використанні: немає жодних обмежень у довжині шнура.

А бездротовий дизайн дає змогу відчути свободу в прибиранні в будь-якому куточку будинку без необхідності пошуку розетки.

Автономність

Повний заряд акумулятора забезпечує 35 хвилин роботи пилососа на площі до 143 м2, або ж 24 хвилини за повної потужності. Тривалість зарядки акумулятора становить 4 години.

Electrolux EW81U3DB 800 Wet&Dry – зручний пилосос, функціональність і продуктивність якого роблять його інвестицією в здоров’я та чистоту.

Товари з публікації
код товару: EW81U3DB
12999 грн*
є в наявності
Пилосос Ultimate 800 Wet&Dry дозволяє одночасно пилососити та швабрити. Високоефективний бездротовий пилосос без особливих зусиль прибирає як вологий, так і сухий бруд, чи то пил, чи то шерсть домашніх тварин, чи то липкі плями.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів