Tefal IXEO POWER: швидко, зручно та потужно

Головна Новинки Tefal IXEO POWER: швидко, зручно та потужно
13.10.2023

Зазвичай після літньої відпустки чи канікул повертаємося сповненими сил і натхнення, щоб увірватися у вир звичних справ, розпочати навчання та втілювати нові проєкти. Традиційно для багатьох людей саме осінь стає періодом бажання активно навчатися, займатися саморозвитком, відвідувати курси та воркшопи. Але підкорення нових вершин займає багато часу, до того ж хочеться завжди мати вигляд на всі сто. Із появою інноваційного пристрою Tefal IXEO POWER QT2020 вдасться встигнути все!

Tefal IXEO POWER – прасувальна система «все-в-одному», яка замінить праску, парогенератор, відпарювач і прасувальну дошку одночасно та забезпечить бездоганний вигляд одягу навіть у завантажені робочі дні. Більше не треба витрачати час, щоби розкласти дошку та дістати праску. Компактний пристрій поєднує все це й навіть більше!

Унікальне поєднання функцій

У Tefal IXEO POWER поєднано функції, які дають змогу легко та швидко відновити улюблені речі, усунути складки й освіжити тканину. Крім того, можна відчути задоволення від процесу завдяки прасувальній дошці SMART BOARD, яку можна поставити у вертикальне положення або нахилити відповідно до власних уподобань: вертикально для бездоганного відпарювання; горизонтально для ефективного прасування; під нахилом 30° для усунення складок із неперевершеним комфортом.

Легке використання

Потрібно освіжити одяг в останню мить перед виходом? З IXEO POWER це займе всього кілька хвилин. Щоби почати прасування, необхідно наповнити резервуар водою, натиснути на кнопку й за 70 с інноваційна система готова до роботи. Резервуар для води IXEO можна знімати, що гарантує максимальний комфорт під час використання. А завдяки ергономічній конструкції та невеликій вазі прасувальна насадка зручно лежить у руці, тож користувач не втомиться навіть після прасування великої кількості білизни! Маневрений носик прасувальної насадки – запорука легкого розгладження складок навіть у найскладніших ділянках, як-то між ґудзиків, без зайвих зусиль. А якщо необхідно відпарити штори чи меблі, переносну станцію разом із прасувальною насадкою можна використовувати окремо від дошки, що робить її ще більш універсальною.

Ефективна для будь-якого одягу

Святкова сукня, діловий костюм чи джинси – Tefal IXEO POWER гарантує бездоганні результати без жодних налаштувань, навіть для найделікатніших тканин, завдяки технології Smart Protect. Прасувальна система поєднує найкращі технології, що забезпечують легке усунення складок за мінімум часу, завдяки професійній технології високого тиску. Потужність пари сягає 5,8 бар, а паровий удар – до 200 г/хв, тож одяг завжди матиме бездоганний вигляд без зайвого клопоту.

Елегантний і сучасний дизайн

Завдяки вишуканому дизайну IXEO POWER вдало пасуватиме до будь-якого інтер’єру та додасть йому нотку сучасності. Парову систему оснащено невеликими коліщатками під основою, завдяки чому за потреби можна легко та без зусиль її пересувати. А якщо забажаєте її сховати, IXEO можна ущільнити до 105 см та просто зберігати в кутку або шафі. Це найкраще рішення за будь-якої ситуації, що економить час і місце!

Додаткові функції

Якщо гадаєте, що на цьому все, то IXEO POWER точно здивує! У сучасному світі дуже важливо не лише мати гарний вигляд, а й бути впевненим у чистоті та гігієні. Тому інженери Tefal подбали про те, щоби прасувальна система впоралася і із цим завданням. Потужний потік пари знищує до 99,9 % мікробів, освіжає тканину та видаляє сторонні запахи під час відпарювання. Дезінфікуйте не лише одяг, а й дитячі іграшки та меблі – IXEO POWER подбає про комфорт і гігієнічність. І на додачу: прасувальну систему виготовлено у Франції, тому можна бути впевненими в якості та довговічності роботи пристрою!

Поєднання потужності та сучасних технологій роблять прасувальну систему Tefal QT2020 незамінним помічником у будь-якому домі, щоби встигати все! Із IXEO POWER вдасться досягати більшого, не втрачаючи можливості насолоджуватися кожною миттю комфортного життя!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів